FTX biedt nieuwe, vereenvoudigde Bitcoin-opties

In samenwerking met het Hxro handelsplatform lanceert de cryptobeurs FTX financiële producten op basis van Bitcoin (BTC) of Ethereum (ETH) die op dezelfde vereenvoudigde manier functioneren als live weddenschappen. Het is te hopen dat dergelijke Bitcoin-opties nieuwe klanten zullen aantrekken voor crypto-handel.

Bent u misschien een van de beleggers die twijfelen aan de Bitcoin-opties of Futures? Want voor velen lijkt de handel in derivaten gewoonweg te ingewikkeld. Om dit probleem op te lossen hebben de cryptobeurzen FTX en Hxro hun krachten gebundeld en bieden ze nieuwe financiële producten aan onder de naam TixWix. Volgens een persbericht zal dit het veel gemakkelijker maken om te wedden op de BTC-prijsontwikkelingen, zoals het geval is met de Bitcoin-opties. In het begin zal de markt voor Etherische Opties in aanmerking worden genomen naast Bitcoin.

Eenvoudige Bitcoin-opties van FTX – hoe het werkt

Een blik op het handelsplatform van TixWix laat zien wat de makers in gedachten hebben: Wat eigenlijk Bitcoin-opties en etherische opties met een vaste vervaldatum zijn, komt als een live weddenschap over bij TixWix. Er moeten slechts enkele beslissingen worden genomen voor de conclusie:

1. Wil ik wedden op Bitcoin of op Ethereum?
2. welke vervaldatum moet de periode van mijn prognose beperken?
3. met TIX verplicht ik me ertoe dat de voorspelde prijs op de einddatum plaatsvindt.
4. bij WIX moet de richtprijs op de einddatum zijn aangeraakt.
5. met “Ja” of “Nee” beslis ik tussen: Zal de voorspelde prijs zich voordoen of niet.

Het duidelijke dialoogvenster toont u de kansen die door FTX en Hxro worden berekend op basis van uw strategie. De aanbieders vertrouwen op real-time gegevens van de Bitcoin-opties en Ethereum-opties op FTX, evenals Hxro’s ervaring in het vereenvoudigen van de cryptohandel in lijn met de game-industrie. In de toekomst zal TixWix meer Altcoins ondersteunen.

FTX heeft al ervaring opgedaan met ongebruikelijke financiële producten en maakt het bijvoorbeeld mogelijk om te wedden op de uitkomst van de Amerikaanse presidentsverkiezingen of op ruwe olie futures. TixWix wordt gezien als een methode om de handel in opties meer intuïtief en onderhoudend te maken, zegt CEO Sam Bankman-Fried.

Hxro mede-oprichter Rob Levy wijst op de groeiende optiemarkt in aandelen en verwacht dat deze trend zich zal weerspiegelen in de crypto-industrie. TixWix is bedoeld als aanspreekpunt voor die handelaren die nog steeds zo eenvoudig mogelijk transacties met een verhoogd risico in kaart willen brengen.

Conclusie: Bitcoin-opties heroverwogen door FTX en Hxro

TixWix neemt geen beslissingen van u en zeker niet het risico van Bitcoin-opties. Als uw voorspelling niet wordt gehaald, is de weddenschap verloren. Het gebruik van live weddenschappen heeft echter zijn eigen bijzondere charme en verlaagt bewust de instapdrempel voor de handel met derivaten door middel van eenvoud. Als het onderwerp u aanspreekt, is uw FTX-klantenaccount voldoende om TixWix uit te proberen. Met FTX en Hxro op de achtergrond kunt u ervan uitgaan dat TixWix een serieuze verwerking en voldoende liquiditeit biedt. Het blijft spannend hoe het aanbod wordt geaccepteerd en of andere platforms het in de toekomst zullen proberen te kopiëren.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*