Harmonie (ONE) met prijsrally – dit zijn de redenen

Harmony (ONE) is in de afgelopen zes weken met meer dan 150 procent in koers gestegen en is op weg naar een nieuw hoogtepunt aller tijden. Het groeiende ecosysteem van Harmony ligt aan de basis van de positieve trend voor ONE.

Bitcoin (BTC) heeft een moeizame start van het nieuwe jaar, en handelt zijwaarts rond US$42.000 – maar sommige altcoins zoals Harmony (ONE) zijn in staat om weg te breken en hun eigen momentum te ontwikkelen. Van een dieptepunt van US$ 0,13 begin december 2021, galoppeerde Harmony naar ruim boven US$ 0,30 onlangs, waardoor ONE een all-time high van US$ 0,379 in het vizier heeft. Met een stijging van 160 procent in zes weken is ONE een van de grote winnaars van het seizoen.

Deze ontwikkeling is het gevolg van drie belangrijke nieuwtjes bij Harmony:

1. In september 2021 heeft Harmony een fonds van 300 miljoen dollar opgericht om zijn ecosysteem te helpen uitbreiden. Dit initiatief levert nu resultaten op. Via Twitter  kondigde Harmony aan dat deze week 21 projecten worden gefinancierd. Deze variëren van DeFi tot NFT’s, waardoor Harmony de voordelen van zijn blockchain-oplossingen in de praktijk kan demonstreren.

2. Harmony ondersteunt actief de ontwikkeling van zogenaamde bruggen om externe blockchains met elkaar te verbinden. Oorspronkelijk richtte Harmony zich op Ethereum (ETH) en de Binance Smart Chain. Nu komen daar netwerken als Cosmos (ATOM) en Polygon (MATIC) bij. Bitcoin (BTC) zal ook compatibel worden met Harmony via een bridge.

3. De groeiende mogelijkheden voor ONE komen ook tot uiting in de gegevens over het ecosysteem. Defi Llama, bijvoorbeeld, heeft ruim 1,2 miljard US dollar gestort in projecten onder Harmony, en de tendens is snel stijgend. Hier toont ONE een goed rendement in het dagelijks leven.

Conclusie: EEN toont aan: niet de hele cryptomarkt is in winterslaap

Wanneer de crypto-leidermunt Bitcoin en de nummer twee Ethereum besluiteloos handelen, is het de moeite waard om een blik te werpen op de tweede rang. Vorige week bereikte Near Protocol (NEAR) een nieuw historisch hoogtepunt, en nu gaat Harmony ook omhoog. Uit de analyses blijkt dat de individuele prijsrally’s minder te wijten zijn aan speculatie dan aan concrete acties waarmee deze altcoins zich positioneren in de concurrentiestrijd. Momenteel bevindt ONE zich, met een marktkapitalisatie van iets minder dan 4 miljard Amerikaanse dollar, in de top 50 van de meest gekapitaliseerde cryptocurrencies. De activiteiten in en rond Harmony bieden het vooruitzicht dat ONE hiervan zal blijven profiteren en dat de prijscurve nog geen hoogtepunt heeft bereikt.


Als u nog geen Binance-account heeft, kunt u hier een Binance-account aanmaken en 10% op de kosten besparen, u kunt hier alles te weten komen wat u moet weten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*