Hashflow (HFT): Binance Launchpool verspreidt nieuwe DeFi token gratis

Binance Launchpool staat momenteel de staking van Binance Coin (BNB) en/of BUSD toe, waarvoor Hashflow (HFT) tot het einde van de maand zal worden uitgedeeld. We leggen hier uit hoe u kunt deelnemen.

‘s Werelds grootste cryptobeurs Binance zet flink in op de nieuwe DeFi Token Hashflow (HFT). Vanaf 7 november wordt Hashflow genoteerd en tegelijkertijd is er nog tot 30 november de mogelijkheid om HFT gratis te ontvangen via Binance Launchpool. Binance Launchpool helpt nu in zijn 31e jaar veelbelovende cryptoprojecten van de grond te komen. Het principe is eenvoudig: iedereen die daar momenteel Binance Coin (BNB) en/of de stablecoin BUSD stort om te staken, wordt tot het einde van de maand zonder extra kosten beloond met hashflow.

Volgens de mededeling aan klanten en geïnteresseerden heeft Launchpool 15 miljoen HFT beschikbaar voor de promotie, wat neerkomt op 1,5 procent van alle Hashflow tokens. 12 miljoen Hasflow wordt verdeeld via de staking pool voor Binance Coin en 3 miljoen HFT gaat naar de staking pool voor BUSD.

Om deel te nemen aan de promotie moet u uw BNB of Binance USD in de launch pool registreren. Daarna wordt HFT per uur gecrediteerd, individueel berekend op basis van de aandelen in de respectieve pool. Als u zich nu aansluit bij de Binance Launchpool, hebt u HFT al in handen als Hashflow op 7 november naar de beurs gaat. U kunt het BNB of de BUSD die u hebt ingebracht om in te zetten te allen tijde intrekken, maar dan ontvangt u uiteraard geen Hashflow meer.

Achtergrond van Hashflow (HFT)

Hashflow is een gedecentraliseerde cryptobeurs die zichzelf omschrijft als de “toekomst van de handel”. HFT is ontworpen als een governance token en zal mensen in staat stellen inspraak te hebben in strategische beslissingen op Hashflow. Hier wil Hashflow een innovatief proces opzetten met gamification. De houders van HFT moeten worden aangemoedigd deel te nemen aan de zelfbeschikking van Hashflow door middel van speelse elementen en omgeving.

Het gedecentraliseerde platform Hashflow is al live en meldde eind oktober 10 miljard dollar aan inkomsten. DEX is gekoppeld aan zes ecosystemen, namelijk Ethereum (ETH), BNB Chain, Polygon, Avalanche (AVAX), Arbitrum en Optimism. Hashflow maakt gedecentraliseerde handel in tokens uit één ecosysteem mogelijk, maar ook handel die via bruggen tussen ecosystemen wordt georganiseerd. Lage tarieven en grote diversiteit zijn argumenten voor Hasflow.

In de ontwikkelingsfase van Hashflow werd 25 procent van alle HFT’s verkocht in drie particuliere financieringsrondes voor in totaal 28,2 miljoen US dollar, tegen prijzen tot 0,40 US dollar per HFT. De tokenverdeling voor Hashflow is eerlijk; het team achter het project heeft met 19 procent van alle HFT een relatief klein stukje van de taart gereserveerd.

Conclusie: Veilige Hashflow bij Binance Launchpool

Wij kunnen zowel Binance Launchpool als het verwante Launchpad aanbevelen, wij hebben de verschillen tussen beide programma’s hier voor u op een rijtje gezet. Volgens de beschikbare informatie heeft Hashflow het potentieel om in de toekomst vertegenwoordigd te zijn in de top tien van gedecentraliseerde cryptobeurzen in termen van omzet en wil het natuurlijk op middellange termijn concurrenten zoals Uniswap inhalen. Het zal spannend zijn om te zien hoe HFT presteert bij de beurslancering op zondag – maar u mag de optie om Hashflow veilig en zonder extra kosten veilig te stellen bij Binance Launchpool niet missen.


Als u nog geen Binance-account heeft, kunt u hier een Binance-account aanmaken en 10% op de kosten besparen, u kunt hier alles te weten komen wat u moet weten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*