Highstreet (HIGH): Metaverse Token nu beschikbaar op Binance Launchpool

Op Binance Launchpool kun je momenteel het Metaverse token Highstreet (HIGH) verkrijgen door te farmen. Stortingen in Binance Coin (BNB) en BUSD worden beloond. U kunt alle belangrijke informatie hier lezen.

Metaverse tokens zijn erg in de mode aan het einde van het cryptojaar 2021, met projecten zoals The Sandbox (SAND) of Decentraland (MANA) die naam maken met aanzienlijke koerswinsten. Nu heeft ‘s werelds grootste cryptobeurs Binance een spannend aanbod gelanceerd in deze omgeving: Voor het boeren van Binance Coin (BNB) en/of BUSD, zal Highstreet (HIGH) worden uitbetaald als een bonus tot 16 januari 2022. Highstreet is een Metaverse blockchain spel dat HIGH gebruikt als zijn eigen valuta en governance token.

Highstreet (HIGH) bij Binance Launchpool – hoe deel te nemen

Om met Binance Launchpool te farmen, heb je een klantenrekening en BNB of Binance USD nodig. U registreert deze bij Launchpool voor Highstreet. Vanaf dat moment worden elk uur momentopnamen gemaakt om te bepalen hoeveel van uw tokens in aanmerking komen voor HIGH farming. Op basis hiervan wordt ook elk uur berekend op welk deel van de landbouwpools voor Highstreet u individueel recht heeft en dienovereenkomstig verdeeld.

Voor Binance Coin bij Launchpool zullen tot 16 januari 2022 dagelijks 26.666 HIGH worden verdeeld. Bovendien wordt gestreefd naar een jaarlijkse rente van 6,9 procent voor de gedeponeerde BNB. Voor de Highstreet Launchpool op basis van BUSD zijn dagelijks 6.666 HIGH beschikbaar als bonus en voor Binance USD wordt parallel 4,35 procent jaarlijkse rente verwacht. In totaal zal één procent van alle HIGH tijdens de promotie in omloop worden gebracht. Highstreet’s landbouw brengt geen bijkomende kosten met zich mee en is vergelijkbaar met een airdrop.

Achtergrond van Highstreet (HIGH)

Highstreet is in ontwikkeling, spelers kunnen tot nu toe slechts zeer beperkte functies uitproberen. De eigenlijke lancering van Highstreet is gepland voor de eerste helft van 2022 en dan zal het mogelijk zijn om er virtuele eigendommen te kopen voor bijvoorbeeld HIGH. Net als andere Metaverse-projecten wil Highstreet zoveel mogelijk aspecten van het echte leven weergeven, van spelletjes tot winkelen tot sociale evenementen. Highstreet is technologisch gebaseerd op de Binance Smart Chain en is dus goed toegerust voor grote aantallen deelnemers. HIGH wordt sinds eind oktober 2021 verhandeld op crypto exchanges en heeft sindsdien over het algemeen een positieve prijscurve gehad. Naast Binance behoren Polkadot (DOT) en Avalanche (AVAX), die hun ecosystemen daar willen adverteren, tot de medestanders van Highstreet uit de crypto-industrie.

Conclusie: HOOG bij Binance Launchpool – mis het niet

Binance heeft met succes twee methoden opgezet om nieuwe tokens te ondersteunen met Launchpool en Launchpad. Terwijl je bij Binance Launchpad de kans hebt om bij de eerste openbare verkoop toe te slaan, berust Binance Launchpool op het principe van gratis bonussen. Highstreet (HIGH) is gericht op een volwassen publiek en gaat in op het idee van de Metaverse. Dit resulteert in realistische winkansen, waarvoor u geen risico’s hoeft te nemen. Dus als u al in het bezit bent van BNB en/of BUSD, moet u nu HOGE op Binance Launchpool beveiligen.


Als u nog geen Binance-account heeft, kunt u hier een Binance-account aanmaken en 10% op de kosten besparen, u kunt hier alles te weten komen wat u moet weten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*