IOTA: Cryptobeurzen schorten stortingen en opnames op in aanloop naar Chrysalis-upgrade

Morgen, woensdag, wordt IOTA 1.5 gelanceerd door de lancering van Chrysalis op Tanglenet. Voorafgaand daaraan schorsen Binance en Bitfinex de mogelijkheid om IOTA te storten of op te nemen.

Als je IOTA bezit en je afvraagt over problemen of beperkingen met je tegoeden op rekeningen bij crypto exchanges deze dagen – geen reden tot paniek. Binance, bijvoorbeeld, heeft haar IOTA-klanten kort van tevoren laten weten dat zij de overstap naar Chrysalis voor IOTA 1.5 ondersteunen. Deze grote upgrade is gepland om morgen (woensdag 28 april) een feit te worden en zal de migratie van IOTA tokens naar het nieuwe Tanglenet met zich meebrengen. Om dit proces op de achtergrond veilig af te handelen voor klantenfondsen in IOTA, heeft Binance momenteel IOTA-opnames en -stortingen opgeschort. Verwacht wordt dat deze beperking later morgen zal worden opgeheven wanneer IOTA de uitvoering rapporteert aan Chrysalis.

Bitfinex gaat op dezelfde manier te werk als Binance. Ook daar zullen klanten worden geïnformeerd dat Bitifinex de Chrysalis update voor IOTA volledig ondersteunt. Daarom zijn stortingen en opnames van IOTA tijdelijk opgeschort bij Bitfinex. Bitpanda heeft ook al ondersteuning voor IOTA 1.5 aangekondigd via een blog post en zal hiervoor tijdelijk stortingen en opnames van IOTA opschorten.

De situatie blijft echter onduidelijk voor Liquid en Bittrex. Met betrekking tot deze cryptobeurzen had de IOTA Foundation verklaard dat zij alle informatie aan Chrysalis had voorgelegd zonder enige feedback te krijgen. Er is ook niets nieuws over IOTA 1.5 van Liquid of Bittrex op hun blogs en Twitter accounts tot nu toe. Hier zult u ofwel moeten blijven wachten of uw IOTA handmatig moeten overdragen naar de nieuwe portemonnee Firefly.

Voor de cryptobeurzen Upbit, OKEx en HUOBI verwacht de IOTA Foundation uiterlijk in mei een ondersteuning van Chrysalis en de bijbehorende tokenmigratie. De sleutel hier is dus om de aankondigingen op de respectievelijke crypto beurzen te volgen. Ondertussen laat de statuspagina van IOTA zien dat dinsdagochtend al ongeveer 10 procent van alle IOTA is gemigreerd naar Tanglenet, dat morgen in werking treedt.

Conclusie: IOTA wacht op de grote Chrysalis dag

Mensen in de IOTA stichting zullen aftellen tot Chrysalis. Bepaalde hoop op prijsstijgingen in IOTA als Chrysalis vlot doorgaat, weerklinkt daar. Immers, IOTA 1.5 wordt verondersteld aanzienlijk sneller en gebruiksvriendelijker te worden met Chrysalis. Op middellange termijn wordt IOTA 1.5 verondersteld de weg te effenen naar een gedecentraliseerd Tanglenet, dat draait onder de projectnaam Coordicide aka IOTA 2.0. Hier is het einde van 2021 de streefdatum met een grote belofte om IOTA ook geschikt te maken voor de groeiende DeFi ruimte. Maar voor nu, blijft de focus op Chrysalis.


Als u nog geen Binance-account heeft, kunt u hier een Binance-account aanmaken en 10% op de kosten besparen, u kunt hier alles te weten komen wat u moet weten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*