IOTA Foundation toont tevredenheid in maandelijks rapport – vertraging met portemonnee

In haar voortgangsverslag van juni trekt de IOTA Foundation een positieve conclusie. Maar de integratie van de Firefly Wallet in de hardware wallets van Ledger laat nog even op zich wachten, net als de mobiele versies.

Geen zomerreces bij de IOTA Foundation: het maandelijkse rapport van juni toont vooruitgang in de ontwikkeling van IOTA 2.0 aka Coordicide. De goede stemming wordt momenteel officieel alleen ontsierd door onverwachte vertragingen bij het beschikbaar maken van de officiële IOTA portemonnee Firefly voor meer platformen dan alleen desktop computers. Als gevolg daarvan zegt het bedrijf van plan te zijn het Firefly Wallet team met drie tot vier mensen uit te breiden. We zetten op een rijtje waar momenteel aan gewerkt wordt bij IOTA en wat de tussenstanden zijn:

  • IOTA 1.5 aka Chrysalis draait stabiel sinds eind april en inmiddels is 45 procent van alle IOTA tokens gemigreerd naar het nieuwe Tanglenet het eerste openbare testnet voor IOTA 2.0 werd begin juni gelanceerd. Onder de projectnaam Coordicide moet het tegen het einde van het jaar de beoogde stap naar een gedecentraliseerd Tanglenet voorbereiden.
  • Op het gebied van slimme contracten verwacht de IOTA Foundation binnenkort haar eigen protocol en de Ethereum Virtual Machine (EVM) in het DevNet te kunnen integreren.
  • Wat daarentegen wel gevoelig irritant is: nog steeds zijn de veelgebruikte hardware wallets Ledger Nano S en Ledger Nano X niet te koppelen met de Firefly Wallet. Een eenvoudige migratie van IOTA activa die zijn opgeslagen op een Ledger hardware wallet naar IOTA 1.5 is dus ook niet mogelijk. Bovendien zijn de beloofde mobiele versies van Firefly Wallet nog niet geleverd en kan de voltooiing ervan tijd vergen, zoals blijkt uit de zoektocht naar personeel voor het team.
  • Wat betreft het betrekken van de IOTA gemeenschap via de Experience Teams, zijn ze blij dat ze een tiental nieuwe leden hebben en verschillende bijdragen die rijp zijn voor publicatie en in een IOTA Wiki kunnen worden omgezet.

Bottom line: IOTA kijkt vooruit – investeerders onbeslist.

Zelfs hier in eigen land worden de maandelijkse voortgangsrapporten van de IOTA Foundation vaak fel bediscussieerd omdat sommige zaken vaag blijven of helemaal worden weggelaten. Voor juni is het wachten op Firefly in combinatie met Ledger’s hardware wallets een gevoelige domper – IOTA ligt hier al een dikke zes weken achter op schema. Ondertussen, een blik op de prijstrends laat zien: Van niveaus rond $ 2,0 een maand geleden, heeft IOTA aanzienlijk terrein verloren en wordt momenteel verhandeld rond $ 1,1. Maar deze verliezen zijn grotendeels in lijn met de algemene markt, geleid door Bitcoin (BTC). Hier is IOTA niet in staat geweest zich los te maken van de trends.


Als u nog geen Binance-account heeft, kunt u hier een Binance-account aanmaken en 10% op de kosten besparen, u kunt hier alles te weten komen wat u moet weten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*