IOTA test koppeling portemonnee Firefly aan Ledger hardware wallets

In de moeilijke taak om de nieuwe officiële IOTA wallet Firefly te koppelen aan Ledger hardware wallets, is een interne testfase begonnen. Er wordt reikhalzend uitgekeken naar de functie,

De IOTA Foundation maakt zich sterk voor de koppeling van Ledger hardware wallets met de officiële wallet Firefly. Een tweet van de IOTA Foundation zegt dat ze al transacties van en naar Ledger hardware wallets aan het uitproberen zijn met ongeveer 50 vrijwilligers in een testnet. De volgende stap zal zijn om het migratieproces van IOTA tokens te testen. Dit is nodig voor bestaande saldi in IOTA die zijn opgeslagen op een Ledger Nano X of Ledger Nano S. Dit komt omdat de migratie naar IOTA 1.5 Chrysalis eind april het migreren van tokens inhield om ze te kunnen gebruiken in het nieuwe Tanglenet. Degenen die hun IOTA op een Ledger hardware wallet hadden achtergelaten, kunnen deze tot nu toe niet verplaatsen, omdat de migratie eerst moet gebeuren. Dit heeft ook gevolgen voor cryptobeurzen zoals Binance.

De IOTA Foundation had in mei besloten om geen tijdlijnen meer te publiceren voor haar projecten. Dus ook nu wordt er geen streefdatum genoemd voor de interactie van de IOTA wallet Firefly met de Ledger hardware wallets, die al een dikke tien weken op zich laat wachten.

IOTA Ecosysteem Ontwikkelingsfonds verhuist naar Zwitserland

Ondertussen heeft een gedeeltelijk verkeerd begrepen krantenbericht over Dominik Schiener voor enige onrust gezorgd in de IOTA gemeenschap. De mede-oprichter van IOTA en hoofd van de stichting verhuist naar Zwitserland en sommigen dachten dat dit ook gevolgen zou hebben voor de stichting. Maar op Reddit verduidelijkte de IOTA Foundation: Hun wettelijke zetel zal in Berlijn blijven. Het IOTA Ecosysteem Ontwikkelingsfonds (EDF) zal echter verhuizen naar Zwitserland. Het EDF steunt veelbelovende IOTA-projecten financieel. Dit is in Duitsland echter zo geregeld dat het EOF nauwelijks zinvol kan werken. IOTA hoopt dat de Zwitserse locatie het EDF meer armslag zal geven.

Conclusie: IOTA prijs stagneert

Momenteel handelt IOTA rond USD 0,82 en blijft daarmee al wekenlang op niveaus onder de psychologisch belangrijke grens van USD 1. Sceptici vrezen dat er een uitverkoop van IOTA zal volgen zodra de quasi-bevroren tegoeden op Ledger hardware wallets weer beschikbaar komen. Voorstanders van IOTA wijzen op het groeiende aantal samenwerkingsprojecten in IOTA en de technologische ontwikkeling van het ecosysteem, die naar verwachting zal culmineren in IOTA 2.0 tegen het einde van 2021.


Als u nog geen Binance-account heeft, kunt u hier een Binance-account aanmaken en 10% op de kosten besparen, u kunt hier alles te weten komen wat u moet weten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*