League of Kingdoms (LOKA): ICO voor blockchain game tokens op Binance Launchpad

In wat nu Binance’s 26e ICO is, is League of Kingdoms (LOKA) voor de eerste keer openbaar te koop. LOKA is het inheemse token in het blockchain spel. ICO’s op Binance Launchpad staan bekend om hun goede kansen.

Metaverse tokens als overkoepelende term voor game-achtige toepassingen van blockchain-technologie zijn in opmars, met vertegenwoordigers als The Sandbox (SAND) en Decentraland (MANA) die in 2021 aanzienlijke koerswinsten scoorden. Nu lanceert Binance Launchpad de ICO van nog zo’n metaverse token, League of Kingdoms (LOKA). Voor wie Binance Launchpad nog niet kent: Bij dit format brengt ‘s werelds grootste cryptobeurs nieuwe munten op de markt via een speciale verkoop en zet ze vervolgens op de beurs. De ICO’s van Binance Launchpad omvatten de afgelopen jaren projecten zoals Polygon (MATIC), dat vroege investeerders 1.000 procent plus en meer opleverde.

Koop League of Kingdoms (LOKA) op Binance Launchpad – zo werkt het

Zoals gebruikelijk vereist Binance het bezit van Binance Tokens (BNB) om aan de ICO deel te nemen. Vanaf vandaag, woensdag, tot 20 januari 2022, zal Binance snapshots per uur gebruiken om te bepalen hoeveel BNB elke klant individueel gemiddeld aanhoudt tijdens de gespecificeerde periode. Op basis hiervan wordt dan op de ochtend van 20 januari berekend hoeveel League of Kingdoms (LOKA) elk individu kan kopen.

League of Kingdoms heeft een totaal van 25 miljoen LOKA gereserveerd voor de ICO en hoopt 4 miljoen US dollar op te halen. De geraamde vaste prijs is 0,16 USD per LOKA, die op 20 januari in BNB moet worden betaald. Bij een vorige particuliere verkoop van League of Kingdoms werd 0,10 US dollar per LOKA gevraagd. Aangezien het project al gedeeltelijk online is en meer dan 80.000 dagelijks actieve spelers heeft aangetrokken, lijkt de huidige prijs voor LOKA redelijk. Nadat de League of Kingdoms tokens zijn verkocht en gedistribueerd via de ICO op 20 januari, noteert Binance LOKA. Uit ervaring weten we dat dit het moment is waarop gemakkelijk winst kan worden genomen. De ICO’s op Binance Launchpad zijn consequent vele malen overtekend, dus er is een levendige vraag naar de nieuwe munten.

In League of Kingdoms dient de LOKA als een bestuurstoken voor medezeggenschap in strategische vragen van verdere ontwikkeling, als een in-game betaalmiddel en ook voor het upgraden van spel karakters en uitrusting. In de League of Kingdoms metaverse kunnen kastelen en landerijen worden gebouwd, kun je de competitie aangaan met andere spelers, of kun je je concentreren op het verhandelen van zeldzame voorwerpen en land.

Conclusie: Metaverse Boom brengt League of Kingdoms (LOKA) naar Binance

We blijven u wijzen op nieuwe ICO’s op Binance Launchpad omdat ze zeer goede kansen bieden om te winnen. We leggen de verschillen met Binance Launchpool en de promoties daar hier uit. Als u BNB al in uw klantenrekening bij Binance hebt of nu koopt, zouden ze automatisch voor het Launchpad in aanmerking moeten komen. De belangrijke datum is begin 20 januari, wanneer u uw deelname aan de ICO moet bevestigen om LOKA te kunnen kopen en – indien gewenst – weer te verkopen tegen een premie.


Als u nog geen Binance-account heeft, kunt u hier een Binance-account aanmaken en 10% op de kosten besparen, u kunt hier alles te weten komen wat u moet weten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*