Ripple (XRP) duidelijk omhoog kort voor SOLO Airdrop

Ripple (XRP) is er de afgelopen week in geslaagd om de nerveuze trends op de algemene markt te doorbreken, met een koerswinst van bijna 20 procent. De achtergrond is de aankomende SOLO airdrop voor XRP.

In cryptojaar 2021 is Ripple (XRP) herhaaldelijk doodverklaard vanwege het aanhoudende juridische geschil met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). Een blik op de prijscurve van XRP laat echter een optimistisch beeld zien: XRP handelt momenteel dicht bij de grens van 1 Amerikaanse dollar en kon in de loop van de week een plus van bijna 20 procent laten zien. Zoals reeds het geval was in de loop van december, is het nu ook duidelijk dat grote Ripple-investeerders (whales) hun holdings uitbreiden en verschuiven. De reden hiervoor is waarschijnlijk Sologenic’s (SOLO) geplande recordbrekende airdrop voor XRP.

Sologenic heeft aangekondigd dat het 200 miljoen SOLO, of de helft van zijn totale holdings, via airdrop zal verdelen aan degenen die XRP en/of SOLO bezitten en hen registreren voor de promotie. Bij de huidige marktwaarde van SOLO, heeft de airdrop een volume van bijna 800 miljoen US dollar. Op kerstavond morgen (24 december), is Sologenic van plan om een momentopname te maken om te bepalen hoeveel XRP individueel in aanmerking komen voor de SOLO airdrop. Dit beweegt beleggers om hun XRP in positie te brengen. Een lijst van crypto exchanges die de SOLO airdrop voor XRP ondersteunen, is hier te vinden. Het laat sterke rugwind zien van de crypto-industrie.

Sologenic heeft al een gedecentraliseerde cryptobeurs (DEX) gelanceerd en wil nu naast de airdrop ook een marktplaats voor NFT’s lanceren. In dit ecosysteem is SOLO een native token. Sinds de plannen bekend werden, is SOLO verviervoudigd in prijs. Het aantrekkelijke van Sologenic is namelijk dat de enorme marktkapitalisatie van XRP (46 miljard US dollar) elegant kan worden ingezet via de DEX- en NFT-marktplaats. In de toekomst zal de Sologenic DEX ook tokenised shares, ETF’s en andere activaklassen beschikbaar stellen.

Conclusie: XRP beleggers kijken naar SOLO

Wat op dit moment duidelijk lijkt is dat de SOLO airdrop is ingeprijsd voor XRP. Dus, een verzoenend einde van het jaar ligt in het verschiet voor XRP. Ripple heeft zich hersteld van de prijsdaling na de SEC-klacht voor XRP tot ongeveer 0,20 US dollar onder moeilijke omstandigheden en ziet nu een project met Sologenic dat optimisme verspreidt door nieuwe use cases. Er moet echter ook aan worden herinnerd dat eind 2020 een ander DeFi-project, Spark en Flare, via airdrop met Ripple wilde dokken en de prijs van XRP opdreef. Dit project heeft echter niet aan de verwachtingen kunnen voldoen. Misschien zal Sologenic erin slagen lering te trekken uit de ervaring met SOLO.


Als u nog geen Binance-account heeft, kunt u hier een Binance-account aanmaken en 10% op de kosten besparen, u kunt hier alles te weten komen wat u moet weten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*