Ledger Hardware Wallets beginnend met maandag met 40 procent korting

De populaire hardware portemonnees van het grootboek zijn vanaf maandagmiddag verkrijgbaar met een korting van 40 procent. De korting is van toepassing op zowel het grootboek Nano S als het grootboek Nano X. Nooit eerder waren de bewezen betrouwbare hardware-portemonnees rechtstreeks bij de fabrikant verkrijgbaar voor zo’n lage prijs.

Kijk uit: Degenen onder u die nog geen hardware portemonnee hebben of een tweede willen hebben, hebben de mogelijkheid om vanaf maandag (23 november 2020) 16:00 uur Duitse tijd tegen sterk gereduceerde prijzen grootboek te kopen. De Franse fabrikant van de hardware portemonnees Ledger Nano S en Ledger Nano X biedt een grote kortingsactie aan in de aanloop naar “Black Friday”. Volgens het grootboek is vooral de Nano X nog nooit zo goedkoop rechtstreeks van de fabrikant verkocht. Om de korting te krijgen, hoeft u alleen maar de code “Blackfriday20” in te voeren bij het bestellen op de website van het grootboek vanaf het begin van de actie en u profiteert dienovereenkomstig.

Korte vergelijking van Grootboek Nano S en Grootboek Nano X

Hopelijk hoeven we niemand meer uit te leggen waarom een hardware portemonnee de veiligste plek is om krediet op te slaan in Bitcoin en Co. In tegenstelling tot Hot Wallets zijn Hardware Portemonnees niet direct verbonden met het internet, maar slaan ze Bitcoin en bijna alle toonaangevende Altcoins afzonderlijk op op een klein stukje hardware achter een speciale beveiligingschip. In het dagelijks leven maakt deze oplossing het nog steeds mogelijk om gemakkelijk met crypto’s om te gaan, maar laat online criminelen aan de grond lopen.

Gebruiksvriendelijkheid en het aantal direct ondersteunde crypto valuta’s zijn ook wat onze ervaring ons vertelt in directe vergelijking met de concurrerende Trezor voor grootboekmodellen. De Ledger Nano S is het standaardmodel, dat al jaren wordt verkocht en naast de Bitcoins tot 20 verschillende altcoins kan bevatten. De Ledger Nano X is beschikbaar sinds mei 2019 en positioneert zich als het topmodel. Naast het uitgebreide geheugen voor maximaal 100 crypto valuta, is het Bluetooth dat de Ledger Nano X anders maakt. Dit maakt het bijvoorbeeld gemakkelijk om verbinding te maken met een smartphone.

De catalogusprijs van het grootboek Nano X is 119 euro, wat betekent dat de korting de prijs onder de 80 euro brengt. De Ledger Nano S kost normaal gesproken 59 euro, maar met een korting is het minder dan 40 euro.

Conclusie: Vroeg kerstcadeau uit Grootboek

We weten nog niet hoe lang de gereduceerde prijzen geldig zijn voor grootboek na maandag. Maar 40 procent korting op de prijzen (promotiecode: “Blackfriday20”) is echt een orde van grootte die vrij indrukwekkend is. Op dit punt willen we u er nogmaals aan herinneren: Koop uw hardware portemonnee alleen rechtstreeks bij de fabrikant, want bij aanbiedingen via wederverkopers zijn er herhaaldelijk kwaadaardige manipulaties van de nieuw verschijnende apparaten opgemerkt. Dus: Voeg de datum toe aan uw kalender en geniet van de extra veiligheid van de handel in crypto valuta’s tegen onklopbare lage prijzen van Grootboek Nano X en Nano S.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*