Ledger hardware wallets: Black Friday aanbiedingen met Bitcoin bonus

De hardware wallet fabrikant Ledger trapt vandaag zijn Black Friday week af. Bij aankoop van een Ledger Nano S Plus of Nano X krijg je 20 of 30 US dollar in Bitcoin als bonus, een aantrekkelijk aanbod.

Het is zover: Black Friday is aan de orde van de dag in de aanloop naar Kerstmis en de wereldwijde marktleider voor hardware wallets, Ledger, heeft ook een mooie aanbieding gelanceerd. Ledger verlaagt zijn prijzen niet direct voor Black Friday, maar voegt een bonus in Bitcoin (BTC) toe aan bestellingen. Specifiek bij aankoop van het instapmodel Ledger Nano S Plus wordt 20 Amerikaanse dollar in Bitcoin toegevoegd, wat een korting van ongeveer 25 procent betekent op de catalogusprijs van 79 euro.

De Ledger Nano X wordt momenteel ook geleverd met een Bitcoin-bonus van 30 Amerikaanse dollar. Verrekend met de normale prijs van de Ledger Nano X van 149 euro, kun je via Black Friday een korting van ongeveer 20 procent behalen. De Ledger Nano X is een topmodel onder de hardware wallets en scoort boven eenvoudigere producten met Bluetooth voor een gemakkelijke verbinding met smartphones en tablets.

Tot slot is de derde Black Friday aanbieding van Ledger een bundel. Hier moeten de Ledger Nano S Plus en Nano X worden besteld in het “Ledger Nano Duo” pakket en dan krijg je 50 US dollar terug in Bitcoin, het equivalent van ongeveer 46 euro. Zo’n combinatie is bijvoorbeeld aan te raden als je je vermogen in Bitcoin en Co. beheert op de Ledger Nano S Plus als spaarplan en de Ledger Nano X gebruikt in je dagelijkse werkzaamheden.

Keer op keer moeten we berichten over hacks waarbij het gebruik van een hardware wallet een einde zou hebben gemaakt aan de cybercriminelen. Maar het faillissement van cryptobeurzen zoals FTX heeft dit ook vele malen aangetoond: Wie zijn Bitcoin, Ethereum en andere cryptocurrencies opslaat op een hardware wallet, komt niet eens in de situatie dat hij plotseling geen toegang meer heeft tot een klantaccount. In ons grote marktrapport vergelijken we veelgebruikte hardware wallets en kun je zien waarom we Ledger Nano S Plus en Ledger Nano X de beste optie vinden in hun prijsklasse.

Conclusie: Black Friday bij Ledger – bespaar tot 50 US dollar aan Bitcoin

Onze ervaring is dat Ledger twee of drie keer per jaar grote kortingen geeft op zijn hardware wallets. Wanneer dit gebeurt in de vorm van een Bitcoin bonus, is het extra spannend omdat je BTC korting nog in waarde kan stijgen wanneer de prijscurve stijgt. Het is belangrijk om te onthouden dat je je hardware wallet rechtstreeks bij de fabrikant moet bestellen, want gemanipuleerde apparaten worden vaak verkocht op marktplaatsen zoals eBay. Black Friday bij Ledger is je kans om veel geld te besparen als je een Nano S Plus of Ledger Nano X koopt. De Ledger Hardware Wallet Black Friday loopt tot 27 november en is natuurlijk ook het perfecte moment om kerstcadeaus te kopen die perfect passen bij Bitcoin en Co.
“
 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*