Ledger Nano Hardware Wallets: nieuwe aankopen krijgen Bitcoin nu gratis

De hardware wallets van de Franse fabrikant Ledger zijn voor veel beleggers de eerste keuze om hun crypto-activa veilig op te slaan. Momenteel wordt tot 30 US dollar aan Bitcoin (BTC) gratis aangeboden bij een nieuwe aankoop.

Het faillissement van de cryptobeurs FTX eind vorig jaar toonde eens te meer aan dat er voor verantwoordelijke beleggers geen weg is om hardware wallets heen om hun Bitcoin en andere crypto-activa veilig en onder eigen controle te houden. Als u uw cryptofondsen toevertrouwt aan cryptobeurzen en andere dienstverleners, kunt u door faillissementen zoals FTX in de kou komen te staan en zo nodig de toegang verliezen – dit kan niet gebeuren als u een hardware wallet gebruikt. Momenteel biedt de fabrikant Ledger een gratis bonus aan in de vorm van Bitcoin (BTC) voor de aankoop van een Nano X of Nano S Plus.

Concreet ziet het aanbod er als volgt uit: als u een Ledger Nano X hardware wallet koopt, krijgt u daarna 30 US dollar aan Bitcoin gratis, en als u een Ledger Nano S Plus koopt, krijgt u nog 20 US dollar aan BTC. Gezien de prijs van de Ledger Nano Plus op 79 euro en de Nano X op 149 euro, is de indirecte korting van respectievelijk bijna 20 euro en bijna 30 euro best aantrekkelijk. De actie loopt tot 18 april en we zien geen addertjes onder het gras.

Over het algemeen spreken de meer dan 6 miljoen verkochte hardware wallets van Ledger voor kwaliteit en vertrouwen van de klant. De Ledger Nano S Plus is het instapmodel onder de hardware wallets die een jaar geleden werd verjongd, terwijl de Ledger Nano X, het premium model, scoort met zijn Bluetooth verbinding met smartphones. We hebben hier een directe vergelijking van de twee best verkopende Ledger hardware wallets voor u.

Conclusie: Ledger hardware wallets nu met Bitcoin cadeau

De laatste keer dat Ledger zo’n grote indirecte korting aanbood als nu, was voor Black Friday in november 2022, dus promoties als deze zijn zeldzaam. Als je nog geen hardware wallet hebt, zijn de Ledger Nano X of Nano S Plus een goede keuze en ongeĆ«venaarde waarde met de Bitcoin gift. Maar ook als u op zoek bent naar een tweede hardware wallet of er een cadeau wilt doen, kunt u er nu een krijgen bij Ledger – goedkoper dan dit wordt het de komende twee weken niet. We hebben hier in een artikel beschreven hoe u een hardware-portemonnee instelt en waarom ze u de hoogst mogelijke veiligheid garanderen.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*