Litecoin: Airdrop van DeFi Token Spark uit Flare ook aangekondigd voor LTC

Het project Flare van DeFi is nu op zoek naar de distributie van zijn native token Spark aan Litecoin (LTC) houders. Zoals eerder met Ripple (XRP) moet dit via airdrop gebeuren. Flare plannen om officieel te lanceren in de 1e helft van 2021.

Sinds november 2020 maakt Flare golven in de crypto-scene, als een project dat gericht is op de ontwikkeling van DeFi. Dat komt omdat Flare beloofde zijn inheemse munt Spark op grote schaal te verspreiden via Aidrop naar bestaande saldi in Ripple (XRP). Nu heeft Flare op Twitter aangekondigd dat het een soortgelijk programma voor Litecoin (LTC) zal lanceren. 5 miljard Spark zal worden toegewezen voor de dropping naar Litecoin, met meer details die binnenkort bekend worden gemaakt. Voor XRP laat een 12 dec. snapshot uiteindelijk iets minder dan 46 miljard Spark zien, die vanaf de lancering van Flare gratis naar de deelnemers aan de promotie gaat. Flare is gericht op een lancering in Q1 of Q2 2021.

Achtergrond op Flare en Spark, en airdrops voor XRP en LTC.

Flare heeft zijn zinnen gezet op de uitbreiding van zijn bloeiende DeFi-divisie. Dit is omdat tot nu toe, DeFi is gedomineerd door Ethereum (ETH) en de liquiditeit in andere high-cap cryptocurrencies kan alleen worden gebracht in een rommelige manier, zei het. Daarom wil Flare bewezen slimme contracten van de Ethereum Virtual Machine (EVM) direct toegankelijk maken voor Ripple (XRP) en nu Litecoin (LTC) in haar eigen omgeving. Spark zal het inheemse teken zijn bij Flare, de waarde ervan is onvoorspelbaar. Spark’s airdrop voor XRP was bedoeld om de gemeenschap van Ripple te interesseren voor Flare. Aanvankelijk won XRP ook aanzienlijk in prijs, maar sinds de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) een zaak heeft aangespannen tegen Ripple, gaat XRP gepaard met enorme onzekerheid en prijsdalingen.

Dit motiveerde Flare waarschijnlijk om de stap te zetten om zich ook op de Litecoin gemeenschap te richten. LTC heeft momenteel een marktkapitalisatie van iets meer dan $9,5 miljard, waardoor het de nr. 5 grote cryptocurrency is. Ter vergelijking, XRP’s marktcap is ongeveer $13,7 miljard, die #4 rangschikt. Spark’s airdrop voor Ripple streefde naar een 1:1 verhouding. Hoeveel Spark er moet zijn per LTC is nog onbekend. De Stichting Litecoin stuurde het bericht van Flare door via Twitter, waaruit blijkt dat zij het in principe eens is met de actie.

Conclusie: Flare en Spark rijden nu op twee sporen

De prijscurve van Litecoin toonde aanvankelijk geen directe reactie op de beweging van Flare. Voor Ripple had het vooruitzicht op een gratis Spark de prijs opgedreven, hoewel ook daar de details bekend waren. De stap van Flare om LTC nu direct in het concept op te nemen is slim op papier. U moet echter niet vergeten dat Flare en Spark tot nu toe slechts een plan zijn en nog moeten bewijzen dat ze in de praktijk met succes kunnen worden gelanceerd. Of het onder deze omstandigheden de moeite waard is om te verhogen of nieuwe posities in LTC te creëren, is een speculatieve beslissing.


Als u nog geen Binance-account heeft, kunt u hier een Binance-account aanmaken en 10% op de kosten besparen, u kunt hier alles te weten komen wat u moet weten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*