Manchester City Fan Token (CITY) bij Binance Launchpool en genoteerd

Binance ondersteunt de Manchester City Fan Token (CITY) op twee manieren: ten eerste wordt CITY momenteel gedistribueerd via Binance Launchpool en ten tweede is CITY ook al genoteerd.

Met de lancering van de FC Porto (PORTO) en Lazio Roma (LAZIO) fan tokens via Binance Launchpad, heeft ‘s werelds toonaangevende cryptobeurs zijn eerste significante verbintenis met de fan token-sector in de afgelopen weken gemaakt. Nu maakt Binance zich sterk voor de Manchester City Fan Token (CITY), waarbij het in dit geval voor een iets andere aanpak kiest. Sinds gisteren, donderdag (11 november), is CITY al genoteerd op Binance en parallel loopt er een zogenaamde farming voor de Manchester City Fan Token via Binance Launchpool. Deze campagne biedt gratis CITY aan alle deelnemers en we leggen uit hoe het werkt.

Volgens de aankondiging van Binance, zal het boeren van CITY tot 10 december lopen. Er zijn 291.036 Manchester City fan tokens uitgedeeld en daarmee 1,45 procent van alle CITY. Er zijn drie pools gevormd voor de Binance launch pool, waarin u Binance Coin (BNB), Chiliz (CHZ) en/of Binance USD (BUSD) kunt inbrengen. Enerzijds zullen uw munten daar worden ingezet en dus rente opleveren. Aan de andere kant staan er Manchester City Fan Tokens bovenop, die dagelijks worden uitgedeeld in verhouding tot het totaal aantal bijgedragen munten. In detail:

  • 70 procent van de te verdelen CITY is gereserveerd voor Binance Coin en dus zijn er dagelijks 6.791 beschikbaar. Voor het staken van BNB verwacht Binance hier een verwachte jaarlijkse rentevoet van 2,06 procent.
  • Voor Chiliz wordt 20 procent van de Manchester City fan tokens toegewezen aan Binance Launchpool. Hierdoor kunnen dagelijks 1.940 CITY worden verdeeld en voor de gestackte CHZ noteert Binance een theoretische jaarlijkse rentevoet van 5,84 procent.
  • In het geval van de Binance USD stablecoin heeft de launch pool een verwachte jaarlijkse rentevoet van 2,68 procent, en daarbovenop wordt dagelijks 970 CITY gekweekt. Dat is 10 procent van de Manchester City-fansmunten aan het eind van deze promotie.

Er is in principe geen risico met Binance Launchpool, uw gestorte crypto zal toenemen door staking en er zijn ook innovatieve, jonge munten als een verdere beloning. Overigens is op de overzichtspagina van Binance Launchpool momenteel ook een tweede farming te zien, waar Mines of Dalarnia (DAR), het native token van een blockchain game, tot eind november voor BNB en/of BUSD zal worden gedistribueerd.

Conclusie: Binance Launchpool bevordert CITY

Manchester City Fan Token is in concept een typische vertegenwoordiger van zijn gebied. Wie in het bezit is van de CITY kan zo deelnemen aan de stemming onder de fans en wordt uitgenodigd deel te nemen aan online-activiteiten in verband met de beroemde voetbalclub. Manchester City Fan Token is gebaseerd op de technologie van Chiliz en daarom is CHZ ook vertegenwoordigd in de launch pool. De prijscurve van Manchester City Fan Token piekte tijdelijk met het nieuws van Binance Launchpool en heeft zich momenteel gevestigd rond US$15, hoger dan voor de notering op Binance. Fan tokens worden steeds gebruikelijker in de professionele sport en hun potentieel met aanvullende toepassingsgebieden tot betaling lijkt nog lang niet uitgeput te zijn. Daarom zijn de recente inspanningen van Binance om zich in het segment van de fan-tokens te vestigen ook een strategische beslissing.

Omdat er altijd verwarring bestaat over het verschil tussen Binance Launchpad en Launchpool, verwijzen we hier naar ons overzicht over dit onderwerp. In het algemeen zijn deze aanbiedingen van Binance aantrekkelijk, vooral voor al diegenen die toch al BNB bezitten. Mis dus niets van de Manchester City Fan Tokens bij Binance Launchpool.


Als u nog geen Binance-account heeft, kunt u hier een Binance-account aanmaken en 10% op de kosten besparen, u kunt hier alles te weten komen wat u moet weten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*