NEAR en MultiversX (EGLD) Staking nu mogelijk met Ledger Hardware Wallets

Met de populaire hardware wallets van Ledger kan nu ook staking voor NEAR en MultiversX (EGLD) gemakkelijk en veilig worden ingesteld. Met deze methode zou tot 10% APR mogelijk moeten zijn.

Inzetten als een manier om passief inkomen te genereren met cryptocurrency activa is niet langer een insider tip. Om staking zo veilig mogelijk uit te voeren, zijn de hardware wallets van Ledger een goede keuze. Dat komt omdat de controle over de ingezette munten bij de eigenaar blijft en niet wordt overgedragen aan anderen, zoals bijvoorbeeld het geval is bij inzetten via cryptobeurzen. Ledger heeft nu nog twee altcoins, NEAR en MultiversX (EGLD), toegevoegd aan zijn staking-programma, dat wordt uitgevoerd in samenwerking met het cryptobedrijf Figment.

In twee officiële blogposts over NEAR en MultiversX (EGLD) beschrijft Ledger dat aanmelden voor staken met een paar muisklikken kan en dat er geen voorwaarden vooraf zijn. Ingezette NEAR en/of EGLD kunnen ook te allen tijde worden ingetrokken. Volgens Pigment kan momenteel een goede 9 procent jaarlijkse rente worden verwacht voor staken bij Near Protocol en MultiversX, een goede waarde in vergelijking met andere aanbieders.

Staken met Ledger en Pigment werkt met alle hardware wallets van de Franse fabrikant, die onlangs met de Ledger Stax een nieuw premium model op de markt bracht. De Ledger Nano S Plus als instapmodel en de Ledger Nano X voor gevorderde gebruikers blijven het assortiment aanvullen. Wij verkiezen meestal de Ledger hardware wallets boven de concurrentie van Trezor, omdat Ledger meer cryptocurrencies direct ondersteunt en ook scoort op het gebied van gebruiksvriendelijkheid.

Conclusie: NEAR en EGLD inzetten met Ledger Hardware Wallets

Near Protocol behoort tot de Decentralised Finance Tokens (DeFi) en heeft zich bij de 50 meest gekapitaliseerde cryptocurrencies gevestigd, net als de multifunctionele MultiversX. Na enorme prijsverliezen in 2022, ook in de algemene markt, vertonen NEAR en EGLD in het nieuwe jaar een opwaartse trend, maar zijn nog steeds elk ongeveer 90 procent verwijderd van de vorige all-time highs. Dit suggereert dat er een kans is dat de prijscurves op lange termijn weer omhoog gaan. Zij die geïnteresseerd zijn in Near Protocol of MultiversX, of die al NEAR of EGLD bezitten, hebben nu de mogelijkheid om het kapitaal passief voor hen te laten werken door te staken met Ledger. En als u nog op zoek bent naar de perfecte individuele hardwareportefeuille, bekijk dan hier onze grote special met alle technische informatie en tips voor het gebruik.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*