Neutron (NTRN) inzetten bij Binance Launchpool – hoe het werkt

Binance Launchpool biedt vanaf vandaag tot 30 oktober de mogelijkheid om Neutron (NTRN) te krijgen bij het inzetten van BNB of Stablecoins. Dit is gratis voor jou en daarom een spannend aanbod.

In de cryptoscene is Binance Launchpool al jaren een eerste stop om vroegtijdig en gratis toegang te krijgen tot jonge cryptocurrencies. Vandaag, woensdag (11 oktober), start zo’n promotie met Neutron (NTRN), zo maakt Binance bekend. Tot 30 oktober krijg je bij launch pool staking van Binance Coin (BNB) en/of stablecoins TrueUSD (TUSD) en First Digital USD (FUSD) er Neutron (NTRN) voor terug zonder extra kosten. Dit zijn de details:

– Om deel te nemen aan Binance‘s 38e Launchpool project, moet je natuurlijk een geverifieerd klantenaccount hebben bij de cryptobeurs. Vervolgens kun je je tegoeden in BNB, TUSD en FUSD registreren voor de staking van Neutron bij Launchpool.

– Binance heeft 20 miljoen Neutron ter beschikking gekregen. Het leeuwendeel van 80 procent van deze NTRN wordt verdeeld over de BNB staking pool, 10 procent gaat elk naar de pools voor TUSD en FUSD.

– Tot 30 oktober vindt de afrekening elk uur plaats en wordt je aandeel berekend op basis van hoe groot je individueel gestorte credits zijn in verhouding tot het totale aantal geregistreerde munten. Elke dag worden er 800.000 Neutron verdeeld over de BNB Poool en 100.000 elk over de pools voor TUSD en FUSD.

– Je kunt je Binance Coin of Stablecoins op elk gewenst moment uit de Neutron-pool halen en tot die tijd de toegewezen NTRN behouden.

Achtergrond bij Neutron (NTRN)

Neutron beschrijft zichzelf als een netwerk dat het ontwikkelaars en gebruikers heel gemakkelijk maakt om Decentrale Financiën (DeFi) uit te voeren in verschillende ecosystemen. Neutron is gebouwd op technologie van Cosmos (ATOM) en maakt ook gebruik van het standaard Inter-Blockchain Communication Protocol (IBCP). Neutron adverteert met een bijzonder hoge beveiliging door middel van interchain beveiliging.

Neutrons mainnet ging live op 11 mei en NTRN wordt sinds juni verhandeld op internationale cryptobeurzen zoals Binance. Ten tijde van het beursdebuut werd NTRN verhandeld tegen ongeveer 0,20 US dollar; de huidige prijs ligt rond de 0,35 US dollar. In een eerdere financieringsronde wisselde ongeveer 11 procent van de totale voorraad van alle Neutron van eigenaar voor 0,09 Amerikaanse dollar per stuk. Binance Launchpool verdeelt nu 2 procent van alle NTRN, 51 procent is gereserveerd voor de Neutron Foundation en reserves. Voor het team en de adviseurs is 24 procent van alle Neutron gereserveerd, wat een redelijke waarde is.

Conclusie: Neutron bij Binance Launchpool – meld je nu aan

De ervaringen met Binance Launchpool zijn consistent positief, en deelnemers kunnen veelbelovende cryptocurrencies zoals Neutron verwerven met bijna geen risico. Wat dat betreft kunnen we je aanraden om deze kans niet te missen. Registreer je vandaag nog voor Binance Launchpool voor Neutron Staking zodat je geen enkele dag van de actie mist.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*