OMNI exchange debuut op woensdag – Binance Launchpool draait al

Omni Network (OMNI) is de focus van de huidige Binance Launchpool campagne. Daar kan het token, dat op innovatieve wijze aanleunt bij het Ethereum ecosysteem, worden verdiend door middel van staken. OMNI heeft zijn beursdebuut op woensdag.

Omni Network (OMNI) is een ander spannend cryptoproject dat meedoet om het Ethereum (ETH) ecosysteem op innovatieve wijze te verbeteren. Binance heeft zich verzekerd van het recht om OMNI vanaf woensdag als eerste cryptobeurs op de beurs te zetten en voert een van zijn gebruikelijke staking-campagnes in de aanloop naar de lanceerpool.

Om deel te nemen moet je zo snel mogelijk Binance Coin (BNB) of de stablecoin FDUSD registreren bij Launchpool. De campagne begon in het weekend en zal nog anderhalve dag lopen. Iedereen die meedoet krijgt OMNI gratis toegewezen. Binance verdeelt 3,5 miljoen OMNI, waarvan 85 procent naar de staking pool voor BNB gaat en 15 procent naar de staking pool voor FDUSD. Je OMNI-toewijzingen zijn gebaseerd op het individuele bedrag aan BNB en/of FDUSD dat is ingezet en worden elk uur berekend.

Ethena (ENA), bijvoorbeeld, vierde onlangs een indrukwekkende lancering met de steun van Binance Launchpool. Met Omni Network zou het ook de moeite waard moeten zijn om OMNI in je portefeuille te hebben voordat de handel officieel opent. OMNI wordt namelijk op Whales Market verkocht voor meer dan USD 40 in de pre-market РUSD 1,50 was de meest recente prijs die werd gevraagd in financieringsrondes voor Omni Network.

Omni Network wil het probleem aanpakken dat het Ethereum (ETH) ecosysteem steeds meer gefragmenteerd raakt in laag-2 oplossingen en roll-ups. Als “late starter” belooft Omni Network deze samen te brengen onder haar paraplu. Er zijn samenwerkingsverbanden afgesproken met projecten als EigenLayer en Arbitrum. In dit concept dient OMNI als betaalmiddel voor vergoedingen, via staking voor veiligheid en als governance token voor zelfbeheer. Als het idee werkt, zullen we nog veel horen over Omni Network.

Conclusie: OMNI met potentieel – focus op beursdebuut

Ook al herhalen we onszelf: Binance Launchpool lanceert altijd cryptoprojecten die vooruit denken en ongecompliceerde vroege deelname mogelijk maken. Op woensdag om 14:00 Duitse tijd begint een eerste evaluatie door de vrije markten met de start van de handel in OMNI op Binance. De ervaring leert dat dit ook het moment is waarop eenvoudige winstnemingen voor deelnemers aan Binance Launchpool plaatsvinden. Toegegeven: Vanuit technologisch perspectief zit Omni Network vol speciale functies die zich in de praktijk nog moeten bewijzen. Maar dat is geen tegenargument, althans niet voor het beursdebuut, want OMNI krijgt alleen al via Binance Launchpool serieuze lof vooraf en deelname aan de campagne is voor jou gratis.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*