PancakeSwap (CAKE): DEX deelt fee-inkomsten met stakers

Decentrale cryptobeurs PancakeSwap gaat een deel van zijn fee-inkomsten delen met degenen die CAKE staken. Het programma start morgen, woensdag.

De prijscurve van PancakeSwap (CAKE) is sinds mei onder US$2 blijven steken en zelfs een verlaging van de staking bonussen heeft geen impuls gegeven. Toch staat de gedecentraliseerde cryptobeurs (DEX) PancakeSwap zelf eigenlijk goed als nummer twee achter marktleider Uniswap (UNI). Nu wil PancakeSwap de investering van beleggers in CAKE zoet maken met een nieuw programma. In een blogbericht worden de details uitgelegd van de “Revenue Sharing Pool” bij PancakeSwap, die morgen (woensdag 2 augustus) wordt geactiveerd en extra inkomsten genereert voor degenen die hun CAKE hebben ingelegd om in te zetten.

Concreet zal PancakeSwap 5 procent van de vergoedingen die worden geïnd op deals in versie 3 van DEX, die in april werd gelanceerd en waar de handelskosten 0,01 of 0,05 procent zijn, verdelen onder de CAKE stakers. Volgens de verklaring zijn dergelijke deals goed voor 80 tot 90 procent van het handelsvolume op PancakeSwap versie 3. Er is daar al meer dan 12 miljard US dollar aan handelsvolume gerealiseerd en de trend stijgt, voegt het toe.

Om de nieuw geïntroduceerde bonussen te ontvangen, moet je in het bezit zijn van CAKE en deze hebben geregistreerd voor inzetten bij PancakeSwap. Jouw deel van de “revenue sharing pool” wordt dan wekelijks berekend en de extra bonus wordt verdeeld. Je ontvangt de Staking Rewads voor CAKE onafhankelijk van elkaar. PancakeSwap heeft een extra stimulans toegevoegd om vanaf het begin deel te nemen aan het programma. Voor de eerste vier uitkeringen van de “Revenue Sharing Pool” worden ook de fee-inkomsten van de maanden juni en juli in de pot gegooid. PancakeSwap zelf raadt daarom aan om je voor 3 augustus in te schrijven voor het programma.

Conclusie: PancakeSwap stelt nieuwe stimulansen in voor CAKE Staking

Als gevolg van het nieuws over de “revenue sharing pool” bij PancakeSwap is CAKE tijdelijk met ruim 5 procent in prijs gestegen. Maar CAKE is nog steeds 96 procent verwijderd van zijn all-time high van april 2021 en is uit de top 100 van meest gekapitaliseerde cryptocurrencies gevallen. De indruk is dus dat terwijl PancakeSwap als DEX wordt omarmd door marktdeelnemers, het native token CAKE dit momentum onvoldoende weerspiegelt. De komende maanden zal moeten blijken of de “revenue sharing pool” van PancakeSwap de situatie kan veranderen. Als je CAKE bezit, is dit het moment om de extra inkomsten veilig te stellen.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*