Pendle nu op Binance: een gamehanger voor DeFi?

Opwindend nieuws heeft zojuist de cryptosfeer bereikt – Binance, een van ‘s werelds toonaangevende cryptocurrency exchanges, heeft aangekondigd dat het Pendle (PENDLE) zal opnemen in zijn Innovation Zone.

Pendle is een yield trading protocol dat een rendement genererend activum splitst in de hoofdsom en opbrengstcomponenten, waardoor gebruikers een vast of flexibel rendement kunnen verdienen. PENDLE is het utility token dat wordt gebruikt voor liquiditeitsprikkels. Eenvoudiger gezegd, stelt Pendle gebruikers in staat om controle te hebben over hun toekomstige rendement en tegelijkertijd het risico te minimaliseren.

De nieuwe toevoeging van Pendle op Binance is een grote stap voorwaarts voor Pendle en zijn investeerders. Gebruikers kunnen nu PENDLE storten ter voorbereiding op de handel. Binance zal de handel openen voor de volgende spot handelsparen: PENDLE/BTC, PENDLE/USDT en PENDLE/TUSD. Daarnaast zullen opnames voor PENDLE open zijn vanaf 4 juli 2023 om 10:00 UTC.

Een ander belangrijk gegeven is dat de Binance listing fee voor PENDLE 0 BNB is. Dit betekent dat het voor Pendle gratis is om op Binance genoteerd te worden, wat nog een voordeel is voor Pendle en zijn investeerders.

Als extra stimulans zullen gebruikers op het PENDLE/TUSD handelspaar tot nader order geen maker fees ontvangen. Dit is een uitstekende gelegenheid voor beleggers om hun posities in PENDLE op te bouwen en te diversifiëren en tegelijkertijd de handelskosten te minimaliseren.

Je kunt Pendle verhandelen op Binance vanaf 3 juli 2023 om 10:00am UTC (12 uur Duitse tijd). Door de toevoeging van Pendle op Binance krijgen meer beleggers toegang tot dit opkomende protocol en kunnen ze profiteren van de unieke functionaliteit. Het is verder bewijs van het momentum dat zich opbouwt in de crypto- en DeFi-wereld, en nog een teken dat mainstream adoptie van cryptocurrencies dichterbij komt.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*