Space ID: Nieuwe Web3 token op Binance Launchpad, beursdebuut vandaag

Laatste kans: Wie deze woensdagochtend op Binance Launchpad kijkt of hij in aanmerking komt voor de voorverkoop van de nieuwe Web3 token Space ID kan nog toeslaan. Het project heeft winstpotentieel.

We hebben u vaak uitgelegd hoe Binance Launchpad de eerste aanloophaven is geworden voor IEO’s en waarom er goede kansen zijn om daar te winnen. In de 30e Binance Launchpad promotie die momenteel loopt, ligt Space ID (ID) voor het grijpen en aangezien de tijd kort is, hier de belangrijkste feiten:

– Vandaag, woensdag, loopt de inschrijvingsfase voor Space ID bij de IEO van 07:00 tot 10:00 Duitse tijd. Om Space ID tegen de uitgifteprijs van 0,025 US dollar veilig te stellen, moet u zich bij Binance aanmelden en uw klantenrekening controleren om te zien of uw Binance Coin (BNB) saldi in aanmerking komen voor de promotie. Zo ja, dan kunt u nu – en alleen nu! – instemmen met de aankoop van Space ID’s tegen een vaste prijs. Het aantal Space ID’s dat aan u wordt toegewezen, wordt berekend op basis van hoeveel BNB u het laatst in uw bezit had.

Binance Launchpad lanceert 100 miljoen Space ID’s, dat is vijf procent van het totale bezit. Ze worden vandaag vanaf 11.00 uur Duitse tijd uitgedeeld aan deelnemers aan de IEO en kort daarna zullen Space ID’s ook op Binance worden genoteerd. In het verleden is regelmatig gebleken dat de vraag naar nieuwe tokens op Binance enorm is en dat nieuwe noteringen, zoals Space ID nu, direct na een IEO sterk in prijs stijgen. Dit is het moment waarop gemakkelijke winstnemingen mogelijk zijn.

– Space ID is een platform dat zich volledig richt op Web3 en branding en biedt de dienst aan van het simpelweg kopen van internetdomeinen. Space ID is een premium handelaar voor de top level domeinen .bnb en .arb, evenals .eth domeinen die bekend zijn geworden via de Ethereum Name Service (ENS). Space ID dient als betaalmiddel, voor zelfbeheer van het project en als kortingstoken in de NFT-handel.

Conclusie: Binance Launchpad brengt Space ID – handel begint vandaag (woensdag)

Voor registraties op het .bnb-domein heeft Space ID volgens Binance Research al meer dan 440.000 klantverzoeken bediend, en voor .arb-domeinen zijn dat er al bijna 100.000. Het aanbod, dat voortdurend zal worden uitgebreid, ontmoet dus positieve reacties. Space ID maakt zijn eerste openbare verkoop en beursdebuut tegelijk via Binance Launchpad. Deze combinatie heeft herhaaldelijk bewezen winstgevend te zijn voor starters en daarom is de kans groot dat dit scenario zich ook bij Space ID zal ontvouwen.


Als u nog geen Binance-account heeft, kunt u hier een Binance-account aanmaken en 10% op de kosten besparen, u kunt hier alles te weten komen wat u moet weten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*