Spark Snapshot voor AirDrop succesvol – XRP staat aan de grond

Voor de airdrop van de aankomende DeFi-Token Spark werd zoals gepland op 12 december een momentopname gemaakt van bestaande accounts met Ripple (XRP). Omdat degenen die XRP in hun bezit hadden Spark ook nog eens ontvangen.

Niet alleen in de kring van degenen die in Ripple (XRP) geloven, werd zaterdag reikhalzend uitgekeken. Want op 12 december werd bij Ripple een grote momentopname gemaakt om te bepalen wie er op dat moment hoeveel XRP had. Voor deze XRP zal er een Airdrop Spark zijn. Deze DeFi-token zal behoren tot het Flare-platform. Dit platform wil het gemakkelijk maken om XRP in de DeFi-divisie te brengen, bijvoorbeeld voor leentransacties, en Spark wordt de native token voor Flare. Om ervoor te zorgen dat het Flare & Spark project aandacht en, indien mogelijk, liquiditeit vanaf het begin krijgt, werd de spectaculaire AirDrop aangekondigd. Flare zelf verspreidde het resultaat van de snapshot via Twitter: Volgens de momentopname werden 23,5 miljard XRP’s van meer dan 110.000 Ripple-adressen vastgelegd.

https://twitter.com/stedas/status/1337695103310245888

Na aanvankelijke aarzeling hebben alle grote crypto-uitwisselingen die belangrijk zijn voor XRP uiteindelijk besloten om de Airdrop te steunen. Eén ding is in de aanloop naar Flare verloren gegaan, ook door het onduidelijke communicatiebeleid van Flare: Spark wordt pas uitbetaald als Flare live gaat. Flare werd gedwongen om dit duidelijk te maken via Twitter, omdat er blijkbaar al pogingen tot oplichterij verschijnen, die de beleggers proberen te schaden met de sleutelwoorden Spark en Flare. In het 1ste of 2de kwartaal van 2021 start de Flare, het officiële project kondigt aan, en dan wordt Spark parallel gelanceerd.

Spark en het verloop van XRP

Het zogenaamd aantrekkelijke aanbod van Spark had de koers van XRP opgevoerd en soms zelfs dichter bij de 0,70 Amerikaanse dollar gebracht. Ook de nu gepubliceerde data laten zien: 51.000 nieuwe XRP-adressen werden gecreëerd in de aanloop naar de snapshot, veel mensen investeerden blijkbaar voor het eerst in Ripple. Zo werd gevreesd dat de prijs van XRP na de afsluitingsdatum van 12 december niet weer abrupt zou crashen. Echter, na korte termijn verliezen lijkt XRP zich te stabiliseren op een goede 0,50 US dollar, nog steeds twee keer zo hoog als de 0,25 US dollar waar Ripple lang voor de Flare en Spark projectpresentatie vastzat. Of dit geduld met XRP zal duren tot de lancering van Flare en Spark blijft open.

Conclusie: Teken voor Spark, Flare en XRP momenteel positief

Als je je op 12 december met XRP-credits hebt gekwalificeerd voor Spark’s Airdrop, zou je voorlopig niets moeten doen en zou je Ripple weer vrij moeten kunnen handelen. Het concept van Flare om de aanzienlijke marktkapitalisatie van XRP naar DeFi te brengen is ongetwijfeld aantrekkelijk. Maar Flare, Spark en Ripple zullen moeten concurreren met de vorige tophonden rond het ecosysteem van Ethereum (ETH), waar al verschillende succesvolle platformen en DeFi-munten zijn gevestigd.

Een ander belangrijk punt: de hype over Flare en Spark heeft bedriegers aangetrokken – wees dus dubbel zo voorzichtig als projecten met deze namen op dit moment om uw geld strijden. De officiële webpagina voor Flare vindt u hier en het bijbehorende Twitter-account hier. Meer officiële online aanwezigheden van Flare / Spark staan hier vermeld. Andere webadressen in verband met Spark en/of Flare moeten worden bekeken met het vermoeden van oplichterij.


Als u nog geen Binance-account heeft, kunt u hier een Binance-account aanmaken en 10% op de kosten besparen, u kunt hier alles te weten komen wat u moet weten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*