SUI: Binance Launchpool deelt nieuwe cryptocurrency gratis uit

Vandaag en morgen houdt Binance Launchpool een promotie waarbij SUI gratis wordt uitgedeeld voor het inzetten van BNB of TUSD. Vervolgens wordt SUI woensdag genoteerd op Binance. Het nieuwe token wordt vergeleken met Aptos.

SUI is de naam van een nieuwe cryptocurrency die voor zijn beursdebuut al veel aandacht trekt. Met behulp van ICO’s is SUI al verkocht aan beleggers op de cryptobeurzen OKX en Kucoin, en op ByBit loopt nog tot donderdag een IEO. Maar ook klanten van Binance, ‘s werelds grootste cryptobeurs, krijgen een exclusief aanbod voor SUI. Vandaag, maandag, en morgen, dinsdag, geeft Binance Launchpool je gratis SUI als je er Binance Coin (BNB) of TrueUSD (TUSD) stort voor staking.

In een aankondiging legt Binance de details uit. Volgens deze zijn er 40 miljoen SUI beschikbaar, waarvan er dagelijks 20 miljoen worden verdeeld. Deze SUI worden verdeeld in 80 procent voor de staking pool met BNB en 20 procent stroomt in de pool voor TUSD. Om deel te nemen aan de promotie moet je hier je BNB en/of TUSD storten bij Binance Launchpool. SUI wordt dan per uur en individueel uitbetaald, afhankelijk van de hoeveelheid uitgegeven tokens. Tijdens de ICO’s werd SUI verkocht voor 0,10 US dollar; er zijn geen kosten bij Binance Launchpool.

Het wordt echt spannend voor SUI op woensdag, wanneer het mainnet live gaat en het beursdebuut aanstaande is. Want in de cryptoscene wordt SUI nu al verhandeld als de volgende hete multifunctionele altcoin die kan concurreren met cryptocurrencies als Solana (SOL) of Avalanche (AVAX). Binance heeft een uitgebreide analyse van SUI gepresenteerd, waarbij een vergelijking wordt getrokken met Aptos (APT). Aptos en SUI lijken de basis te vormen van een nieuwe generatie zogenaamde “Ethereum-killers” die scoren met frisse oplossingen op de belangrijke factoren transactiekosten en netwerkcapaciteit.

SUI, bijvoorbeeld, stelt de transactiekosten dagelijks vast en voorkomt zo onaangename schommelingen voor gebruikers. Bovendien gebruikt SUI een module die “dual-execution model” wordt genoemd en waarmee transacties parallel kunnen worden verwerkt. Hiermee verwacht SUI tot 120.000 transacties per seconde (TPS) als netwerkcapaciteit, een piekwaarde. De wachttijden voor bevestigde transacties zouden minder dan 2 seconden moeten bedragen. Voor toepassingen in sectoren als gedecentraliseerde financiën of blockchain gaming zijn transacties in real time gewild en SUI komt theoretisch al heel dicht bij dit ideaal.

Conclusie: SUI bij Binance Launchpool – profiteer van een gratis promotie

Dankzij de samenwerking met veel grote cryptobeurzen is SUI al voor de lancering het gesprek van de dag, en Binance Launchpool wakkert de hype nog meer aan. Omdat je bij Binance Launchpool geen kosten hebt, neem je ook geen risico als je SUI daar nu veilig stelt. Het beursdebuut op woensdag zal uitwijzen of het enthousiasme in de aanloop ook tot uiting komt in de vrije handel.


Als u nog geen Binance-account heeft, kunt u hier een Binance-account aanmaken en 10% op de kosten besparen, u kunt hier alles te weten komen wat u moet weten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*