SUSHI nu met topdomein Sushi.com – koersverhogingen

DeFi project SushiSwap is nu te bereiken op Sushi.com en heeft meer toekomstplannen vrijgegeven voor 2021. De aandelenkoers van SUSHI profiteert van de optimistische sfeer.

In het cryptojaar 2020 was de verrassende opkomst van SushiSwap en SUSHI in de DeFi-ruimte vanaf september een van de opvallende gebeurtenissen. Ondertussen is een anoniem gelanceerd concept uitgegroeid tot een van de DeFi platformen met het hoogste volume, met het equivalent van meer dan $3,5 miljard aan liquiditeit dat zich verzamelt bij SushiSwap. Met de top daim Sushi.com als verzamelpunt voor de activiteiten, is nu de volgende coup gepleegd. Via Twitter kondigde crypto venture capital firma Future Funds aan dat het Sushi.com had binnengehaald en vervolgens doorgaf aan SushiSwap als een (promotie)geschenk. Volgens schattingen is de marktwaarde van dit begeerde internetadres bijna 2 miljoen dollar.

Ondertussen vertoont de prijscurve van SUSHI een positieve trend, en niet alleen vanwege dit nieuws. SUSHI bereikte nieuwe all-time highs in het weekend en heeft een goede 500 procent gewonnen sinds het begin van het jaar. Want bij SushiSwap verloopt het transformatieproces naar een door de gebruikers bepaalde toekomststrategie zonder onaangename dissonanten. Nadat de anonieme oprichter zich had teruggetrokken, nam de CEO van de cryptobeurs FTX, Sam Bankman-Fried, het als tussenoplossing over. Hij geeft op zijn beurt het commando terug aan de gemeenschap, die via SUSHI stemt over prioritaire ondernemingen. Volgens de blog post omvat dit met name de ontwikkeling van functionaliteiten voor leningstransacties onder de pakkende titel BentoBox bij SushiSwap. Polkadot (DOT) zal ook volledig worden geïntegreerd in het ecosysteem van SUSHI en SushiSwap.

DeFi en het beste voorbeeld, SUSHI.

SushiSwap kwam voor het eerst met het idee om een gedecentraliseerde cryptobeurs te koppelen aan een eigen token, en het werd al snel overgenomen door zijn grote concurrent UniSwap met UNI. Deze tokens bieden beleggers een gemakkelijke manier om deel te nemen aan de groeiende DeFi-markt zonder daar zelf veel voor te hoeven doen. In het geval van SushiSwap lijkt het gebruik van SUSHI als bestuurstoken ook succesvol te zijn.

Wanneer we kijken naar de meest succesvolle DeFi-projecten naar volume, wordt het duidelijk: Het gebied van krediettransacties is goed geaccepteerd via projecten zoals Maker (MKR), Aave en Compound (COMP). Het is duidelijk dat SushiSwap hier uitstekende mogelijkheden ziet om haar portfolio uit te breiden. Hiertoe is op democratische en decentrale wijze besloten, in overeenstemming met het idee zelf van gedecentraliseerde financiering. En met Sushi.com heeft het hele project nu een aantrekkelijk online onderkomen dat de eetlust opwekt.


Als u nog geen Binance-account heeft, kunt u hier een Binance-account aanmaken en 10% op de kosten besparen, u kunt hier alles te weten komen wat u moet weten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*