SushiSwap (SUSHI): Anonieme baas trekt zich terug om adviseur te worden

SushiSwap is iets meer dan een jaar online en heeft met SUSHI een revolutie teweeggebracht in het idee van gedecentraliseerde cryptobeurzen. Nu, anonieme baas Maki neemt verlof van de dagelijkse operaties.

SushiSwap (SUSHI) staat voor een management shake-up. Na een jaar van succesvolle non-stop dienst aan SushiSwap, is het tijd voor hem om over te gaan naar de rol van adviseur, schrijft Maki, die als Anonymous de hoofdrol vervulde bij het DeFi project. SushiSwap lanceerde eind augustus 2020 en trok massaal kapitaal aan van de toenmalige marktleider Uniswap met het innovatieve idee van een beloningstoken genaamd SUSHI. Intussen zijn dergelijke eigen tokens gemeengoed geworden op gedecentraliseerde cryptobeurzen, en Uniswap volgde dit voorbeeld met UNI in september 2020.

Maki legt uit dat hij van een tweemansploeg een groep van meer dan 20 medewerkers voor SushiSwap heeft opgebouwd. Met dit uitstekende team voorziet hij een voorspoedige toekomst voor SushiSwap. Maki was aangetreden toen de anonieme oprichter van SushiSwap Chef Nomi zich voortijdig en verrassend uit het project terugtrok.

SUSHI met nieuw elan na leiderswissel?

SushiSwap heeft de gevolgen gevoeld van de toegenomen concurrentie in zijn sector in 2021, nu nieuwe platforms zoals PancakeSwap (CAKE) en QuickSwap aanzienlijk kapitaal hebben aangetrokken. Op het hoogtepunt had SushiSwap in de eerste helft van 2021 een maandelijkse omzet van het equivalent tot 25 miljard US dollar; in augustus was dat nog maar ongeveer 10 miljard US dollar. Tegelijkertijd heeft SUSHI zich vrij goed staande gehouden en wordt momenteel verhandeld tegen iets meer dan 12 US dollar. SushiSwap heeft nog steeds bijna 4,5 miljard aan liquiditeit.

In februari heeft de risicokapitaalfirma Future Funds haar steun betuigd aan SushiSwap. In het algemeen kan het project voortbouwen op een hoog profiel en een geschiedenis zonder grote problemen. Maki zelf suggereert dat de prioriteit nu ligt bij het openen van nieuwe markten, zoals die voor NFT’s, voor zover SushiSwap naar andere blockchains wordt gebracht.

Conclusie: SushiSwap staat op het punt om op de proef gesteld te worden

Maki had in de SUSHI-gemeenschap veel populariteit en vertrouwen gewonnen, zoals bijvoorbeeld blijkt uit de commentaren op zijn nieuwe functie op Twitter. Hij wil nu een rustperiode van één tot twee maanden inlassen. Voor het succes van SUSHI heeft hij zijn vrienden, familie en zelfs zijn gezondheid op een laag pitje gezet. Met zijn algemeen elegante vertrek maakt Maki nu de weg vrij voor een breder samengesteld team. Als dit team erin slaagt om punten te scoren met nieuwe ideeën en om SushiSwap op een technologisch stabiele manier verder te ontwikkelen, zou SUSHI ook goede kansen moeten hebben op een nieuwe opwaartse trend.


Als u nog geen Binance-account heeft, kunt u hier een Binance-account aanmaken en 10% op de kosten besparen, u kunt hier alles te weten komen wat u moet weten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*