Telos met prijssprong – dat is waarom TLOS in de lift zit

De prijscurve van Telos (TLOS) was aan het begin van de maand ongeveer 90 procent hoger en markeerde ook een nieuw all-time high. Velen vergelijken Telos al met Solana (SOL) en Ethereum (ETH).

Terwijl er slechts voorzichtige tekenen van prijsherstel zijn onder de meest kapitaalkrachtige cryptocurrencies, is Telos (TLOS) een altcoin uit het tweede echelon die naam aan het maken is. Op 31 januari 20222 werd TLOS nog steeds verhandeld tegen ongeveer 0,70 US dollar en toen begon de prijscurve een sprong omhoog te maken. Een stijging van 90 procent in slechts 72 uur dreef Telos naar het huidige niveau van 1,10 US dollar en een nieuwe all-time high van bijna 1,30 US dollar werd tijdelijk bereikt. Met een marktkapitalisatie van bijna 300 miljoen Amerikaanse dollar is Telos in de buurt van de 200 meest gekapitaliseerde cryptocurrencies gestrand, maar TLOS is nog steeds een insidertip. Maar deskundigen discussiëren nu al over de vraag waarom Telos een duurzaam succesverhaal kan worden toevertrouwd.

De meest recente positieve impuls voor TLOS kwam met de publicatie van het voortgangsverslag van de Stichting Telos van januari. Hieruit blijkt dat Telos consequent werkt aan zijn routekaart. Tot de succesverhalen van januari behoorde de verkiezing van nieuwe bestuursleden voor de Telos Foundation, waarbij voor het eerst een speciale DApp werd gebruikt. Het organiseert niet alleen de stemming, maar kent ook automatisch inschrijvingsrechten toe aan de daarna verkozenen. De Telos Decider Voter App lijkt nu klaar om ook elders te worden gebruikt, bijvoorbeeld door verenigingen van eigenaren van onroerend goed of ouderverenigingen op scholen.

DappRadar gaat samenwerking aan met Telos

Vanuit het oogpunt van een belegger was het nieuws dat Telos een partnerschap is aangegaan met DappRadar bullish. DappRadar is de toonaangevende applicatie om op de hoogte te blijven van nieuwe DeFi projecten in de crypto industrie en geen nieuws te missen over het trending topic van NFTs. Met DappRadar zullen projecten die ontstaan in het Telos-ecosysteem waarschijnlijk de aandacht krijgen die ze wensen. Zo heet een project van Telos dat in januari klaar was voor lancering BikeChain en wil het de verhuur van particuliere fietsen en scooters organiseren; de bijbehorende native coin BIKE gaat op 11 februari voor het eerst in de verkoop.

Telos wijst op meer dan 100 van dergelijke DApps die zich al in het TLOS-ecosysteem hebben gevestigd. De technologische voordelen van Telos zijn aantrekkelijk. In onze directe vergelijking met Solana (SOL), Cardano (ADA), Polkadot (DOT) en Fantom (FTM) in januari, kwam Telos als de technologische verrassingswinnaar uit de bus. Hoge schaalbaarheid met 6.000 transacties per seconde (TPS), gekoppeld aan een korte bloktijd van minder dan één seconde en hoge flexibiliteit, aangezien Telos twee veelgebruikte programmeertalen voor slimme contracten ondersteunt, spraken in het voordeel van TLOS.

Conclusie: de voordelen van Telos worden bekender, de prijscurve van TLOS stijgt

Wat Telos nu meemaakt, is in 2021 aangetoond door andere van de zogenaamde “Ethereum-killers”. Solana (SOL) bijvoorbeeld heeft zich door snel succes al een plaats veroverd in de top tien van cryptocurrencies, maar stuit nu herhaaldelijk op situaties waarin het netwerk stilstaat door overbelasting. Bij Telos zijn het de technologische reserves die verdere groei mogelijk maken. Bovendien is er een transparante zelforganisatie die het voor TLOS gemakkelijker maakt om snel veel meer use-cases te vinden. Wij durven te voorspellen dat Telos in 2022 nog steeds in het nieuws zal zijn en dat de laatste koersen van het aandeel TLOS nog meer groeipotentieel laten zien.


You can buy Telos on Bitfinex and Kucoin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*