Terra Comeback: LUNA 2.0 wordt ondersteund door Binance, FTX en Co.

Terra (LUNA) kan rekenen op noteringen op grote cryptobeurzen zoals Binance, FTX en Huobi voor zijn herlancering, die nu gepland staat voor zaterdag. De providers steunen allemaal het ambitieuze plan.

De cryptoscene kijkt reikhalzend uit naar de poging om Terra (LUNA) te herpositioneren op de markten na de enorme crash. In een stemming had de Terra-gemeenschap met een duidelijke meerderheid besloten tot de bouw van een nieuwe LUNA zonder de lastige stablecoin UST (TerraUSD). De laatste aankondiging van Terra op Twitter over de implementatie maakt het duidelijk: Genesis en Airdrop voor de nieuwe Terra is nu gepland voor morgen, zaterdag, om 8:00 uur Duitse tijd. Eerder was er sprake van vandaag, vrijdag.

Ondertussen bereiden toonaangevende cryptobeurzen zich voor om LUNA zo snel mogelijk na de lancering te noteren. Binance, bijvoorbeeld, belooft de airdrop automatisch voor zijn klanten uit te voeren en vervolgens handelsparen voor LUNA te creëren. Vergelijkbare verklaringen worden afgelegd door FTX via een bericht en Huobi op Twitter. Andere platforms zoals Crypto.co, BitFinex, ByBit en KuCoin hebben ook hun steun voor LUNA 2.0 gecommuniceerd.

Voor de overgangsfase hebben de cryptobeurzen een opschorting van de handel met de oude LUNA en UST gepland, die ten minste tijdelijk deze vrijdag van kracht zal worden. De naam en afkorting Terra respectievelijk LUNA zullen worden overgebracht naar de nieuwe cryptocurrency die ontstaat door een harde vork. De oude Terra zal worden omgedoopt tot Terra Classic met de afkorting LUNC. UST zal worden uitgevoerd onder TerraClassicUSD.

Vanuit het kamp van de ontwikkelaars hebben bekende projecten, van Astronom tot Prism tot Spectrum, eveneens hun intentie kenbaar gemaakt om naar het nieuwe Terra over te stappen. In elk afzonderlijk geval moet nog worden afgewacht hoeveel tijd zij nodig zullen hebben om dit te doen. Aangezien de blockchain van Terra echter grotendeels ongewijzigd blijft, zouden de technologische uitdagingen voor bestaande projecten beheersbaar moeten zijn. Het is meer de vraag of met name de KeFiK-projecten onder LUNA aantrekkelijk zullen blijven zonder de geïntegreerde UST Stalcoin, die zonder vervanging is geschrapt.

Conclusie: het aftellen voor de nieuwe Terra (LUNA) is begonnen

Pas wanneer de tendensen op de vrije markt voor LUNA 2.0 duidelijk worden, zal het mogelijk zijn de eerste serieuze evaluaties van het succes ervan te maken. Speculatie, vooral in het begin, is te verwachten, dus beleggers moeten met de nodige voorzichtigheid te werk gaan. Het is ook van essentieel belang erop te letten of Terra het tijdstip en/of de datum voor Genesis opnieuw moet uitstellen. Alleen dan is handel überhaupt mogelijk en eerdere aanbiedingen van deze aard moeten worden aangemerkt als pogingen tot oplichting rond Terra en LUNA.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*