Tezos (XTZ) en Cosmos (ATOM) in de lift – dit zijn de redenen

In een momenteel stagnerende algemene cryptomarkt, kunnen Tezos (XTZ) en Cosmos (ATOM) positief uitbreken met koerswinsten. Er zijn tastbare redenen achter hun succes.

Wanneer Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) watertrappelen in hun prijscurves, zoals de afgelopen dagen, is het meestal de moeite waard om een blik te werpen op de tweede laag van altcoins om winstkansen te realiseren. Tijdens het weekend, bijvoorbeeld, waren het Tezos (XTZ) en Cosmos (ATOM) die de trends omkeerden en scoorden met koerswinsten. Tezos heeft de afgelopen zeven dagen bijna 50 procent gewonnen en Cosmos heeft zijn aandelenkoers de afgelopen 30 dagen bijna verdubbeld. XTZ en ATOM kunnen profiteren van positief nieuws:

  • Tezos was verheugd om begin augustus de Granada technologie-update van haar blockchain aan te kondigen, die de transactiekosten verlaagt en de gemiddelde wachttijd voor transacties om gevalideerd te worden halveert. Deze belangrijke ontwikkeling bij XTZ kan Tezos hebben geholpen bij zijn laatste stap naar de traditionele bankwereld. In Zwitserland meldt de commerciële bank InCore dat zij Tezos heeft gekozen als basis voor nieuwe aanbiedingen. In samenwerking met Crypto Finance AG en de adviesdienst Inact wil InCore nu Tezos smart contracts en individuele tokens in het bankwezen brengen. Dit onderstreept de technologische voorsprong van Tezos en de bereidheid om verder te reiken dan de crypto-industrie.

  • Bij Cosmos daarentegen is het de afdeling DeFi die achter de prijsstijgingen zit. Half augustus werd de bètaversie van de gedecentraliseerde crypto-uitwisseling (DEX) Gravity gelanceerd, die steunt op technologie van ATOM. Even later werd de blockchain van Cosmos via een bridge succesvol gekoppeld aan die van Ethereum. Dit betekent dat beleggers nu gemakkelijk gebruik kunnen maken van beide ecosystemen, waardoor de gebruiksmogelijkheden van Cosmos en ATOM aanzienlijk worden uitgebreid.

Conclusie: Altcoins met potentieel – Tezos en Cosmos

XTZ had zijn eerste prijsrally al in juni gezien en Tezos maakt zijn beloften van technologische vooruitgang steeds meer waar. Ook bij Cosmos is het het werk in de machinekamer dat ATOM vleugels geeft. De twee altcoins zijn dus goede voorbeelden van waarom het voor beleggers loont om aandacht te besteden aan roadmaps en de implementatie daarvan om te anticiperen op koerswinsten.

Cardano (ADA), bijvoorbeeld, moet in september upgraden naar Alonzo. Als u zich niet alleen richt op de toonaangevende munten Bitcoin en Ethereum, vindt u onder de kapitaalkrachtige cryptocurrencies ook alternatieven die tijdelijk hun eigen dynamiek in de prijscurves laten zien.


Als u nog geen Binance-account heeft, kunt u hier een Binance-account aanmaken en 10% op de kosten besparen, u kunt hier alles te weten komen wat u moet weten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*