Verdien BENQI (QI) bij Binance Launchpool

Binance Launchpool richt zich momenteel op het DeFi token BENQI (QI). Voor het inzetten van Binance Coin (BNB), Binance USD of Avalance (AVAX) worden tot 15 december gratis BENQI uitgedeeld.

Klanten van ‘s werelds grootste cryptobeurs Binance hebben opnieuw de kans om een interessante en nog jonge altcoin in handen te krijgen via de launch pool aldaar. Deze keer wordt BENQI (QI) aangeboden in ruil voor het storten van Binance Coin (BNB), Avalanche (AVAX) of Binance USD (BUSD) voor staking. De promotie loopt tot 15 december 2021, aldus de aankondiging van Binance. BENQI is een DeFi-token gebaseerd in het Avalanche-ecosysteem dat gedecentraliseerde krediettransacties organiseert via zijn platform. Heel specifiek, 22 miljoen QI is toegewezen aan Binance Launchpool. Van dit bedrag

1. 70 procent naar de staking pool voor Binance Coin, waar 513.333 BENQI dan dagelijks zal worden gedistribueerd naast een beoogde jaarlijkse rente van 5,78 procent, afhankelijk van het bedrag van BNB bijgedragen.

2. 20 procent, d.w.z. 4,4 miljoen BENQI zal worden uitgekeerd voor de staking van Avalanche en daarnaast een nagestreefde jaarlijkse rentevoet van 10,15 procent voor AVAX.

3. Ten slotte is 10 procent van de BENQI (2,2 miljoen QI) gereserveerd voor de staking van Binance USD (BUSD) en daarbovenop is er 6,3 procent gerichte APR.

Alles wat u hoeft te doen is uw BNB, BUSD of AVAX te storten op Binance Launchpool voor BENQI. Elke dag tot 15 december wordt u automatisch gecrediteerd met QI plus rente in de gedeponeerde cryptocurrency.

BENQI is dit najaar van start gegaan en QI dient drie doelen in het project. Als governance-token is QI het stembiljet voor stemmen over de toekomstige koers van BENQI. Bij liquidity mining kan QI worden bijgedragen aan liquiditeitspools bij BENQI en rendement opleveren. Bij het inzetten van QI zijn de risico’s lager, maar dat geldt ook voor de rentetarieven.

Conclusie: Mis BENQI niet bij Binance Launchpool

Wij hebben het principe van Binance Launchpool hier nader toegelicht en kunnen alleen maar herhalen: Er zit geen addertje onder het gras wat de acties daar betreft. Voor BENQI is Binance Launchpool het podium om meer aandacht te krijgen. Voor Binance is Launchpool een manier om klantenloyaliteit op te bouwen. En voor u is QI de beloning voor uw betrokkenheid bij het project en het aan het werk zetten van kredieten in BNB, Avalanche en BUSD. Je kunt je dus het beste nu meteen aanmelden voor Binance Launchpool.


Als u nog geen Binance-account heeft, kunt u hier een Binance-account aanmaken en 10% op de kosten besparen, u kunt hier alles te weten komen wat u moet weten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*