Vonk voor XRP – Muntenbasis nu met Ripple Airdrop

Op 12 december krijgen creditsaldi in Ripple (XRP) via Airdrop een gratis toekenning van Spark, een nieuwe DeFi-token. Bijna op het laatste moment zullen ook de crypto-uitwisselaars Coinbase en Kraken, die tot nu toe weigerden mee te doen, zich nu inzetten.

Met de Airdrop of Spark wordt Ripple (XRP) verondersteld de weg te effenen in de bloeiende DeFi industrie. Zoals gemeld is de deadline 12 december en de belangstelling voor het Spark-project en het bijbehorende Flare-platform blijft groeien. Een teken hiervoor: de Amerikaanse cryptowisselaar Coinbase is van gedachten veranderd en zal nu toch de Airdrop of Spark ondersteunen. In een blogpost schrijft Coinbase dat klanten ook Spark van de Airdrop moeten ontvangen, afhankelijk van hun kredietsaldo in XRP. Nog maar een week geleden werd gezegd dat Coinbase zich er niet mee zal bemoeien.

Blijkbaar ook een ommekeer bij Kraken in XRP en Spark

De blik op de lijst van Flare, waarin de crypto-beurzen staan die Spark voor XRP willen ondersteunen, leidt nu naast Coinbase tot een andere verrassing: omdat ook Kraken daar inmiddels vertegenwoordigd is, had deze grote crypto-beurzenbeurs eerder al expliciet een ondersteuning voor Spark afgewezen. Maar tot nu toe is er op de officiële kanalen van Kraken niets te vinden over deze verandering van gedachten. Het is duidelijk dat pro Spark voor Ripple, eToro en Binance zich al vroeg had geëngageerd.

Wat je nog moet overwegen: Geen van de grote crypto-beurzen heeft tot nu toe beloofd Spark later op de lijst te zetten. Coinbase beperkt ook de mogelijkheid dat de toewijzing van Spark aan de eigenaren van Ripple moet wachten op regionaal verschillende besluiten van de regelgevende instanties. Het kan dus gebeuren dat Spark op uw klantrekening wordt bevroren of later aankomt dan verwacht. Waar, wanneer en tegen welke prijzen Spark vrij zal worden verhandeld, zal waarschijnlijk pas na 12 december duidelijk worden. Maar alleen al het vooruitzicht op deelname aan de lancering van Flare en Spark zonder extra kosten door middel van krediet in XRP beweegt de Ripple-community duidelijk sterk.

Conclusie: Pre-kerststemming bij Ripple

De hype over Spark and Flare als brug voor Ripple naar DeFi stimuleert de prijs van XRP, die nu al twee weken boven de 0,50 dollar ligt en een niveau bereikt dat al twee jaar niet meer is gezien. Zal deze trend na 12 december ineens weer losbarsten? Dat zal waarschijnlijk afhangen van de vraag of de liquiditeit voor DeFi zich in het geval van een flare opstapelt in XRP, waardoor Spark een succesvolle start kan maken in de daytrading. U wordt er nogmaals aan herinnerd: Als u XRP op uw account heeft bij een van de genoemde crypto-centrales, moet u automatisch worden toegewezen aan Spark, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over verdere details.


Als u nog geen Binance-account heeft, kunt u hier een Binance-account aanmaken en 10% op de kosten besparen, u kunt hier alles te weten komen wat u moet weten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*