Voxies (VOXEL): IEO voor Game Token op Binance Launchpad

Binance Launchpad organiseert de IEO voor het speltoken Voxies (VOXEL). De ervaring leert dat de initiële openbare verkopen op Binance Launchpad vroege beleggers zeer goede winstkansen bieden.

Met Voxies (VOXEL) heeft Binance Launchpad momenteel de IEO van een gametoken in zijn programma en is daarmee recht op de trend. Voxies wordt geadverteerd als een tactisch rollenspel waarin VOXEL als inheemse valuta als betaalmiddel wordt gebruikt. De recente IEO’s van Binance Launchpad hebben gewoonlijk 1.000 procent plus en meer gezien voor diegenen die toeslaan bij de initiële verkoop. Om VOXEL op Binance Launchpad te krijgen, moet u daar vanaf nu Binance Coin (BNB) storten.

Tot 14 december zal Binance dan individueel tellen hoeveel BNB er gemiddeld voor Launchpad werden gereserveerd, op basis van uurlijkse momentopnames. Afhankelijk daarvan zullen op 14 december Voxies worden verkocht aan deelnemers van het IEO tegen een vaste prijs van 0,20 US dollar per VOXEL, verrekend in BNB tegen de dagkoers. 30 miljoen VOXELs zijn beschikbaar voor de campagne, d.w.z. 10 procent van alle Voxies. Het belangrijkste is het tijdvenster op 14 december op Binance Launchpad van 7:00 tot 10:00 uur Duitse tijd, waarin u moet beloven de aangeboden VOXELs te aanvaarden. Na de daaropvolgende distributie zal Binance Voxies naar de beurs brengen en onze ervaring is dat er gemakkelijk winst kan worden genomen tijdens het beursdebuut dat dan plaatsvindt. Dit komt omdat de IEO’s op Binance consequent vele malen worden overtekend en de belangstelling voor de munten die op deze manier worden gepromoot groot is.

Blockchain games zijn een groeiend segment van de crypto-industrie. Prijsrally’s in Axie Infinity (AXS) haalden de krantenkoppen in de zomer, en recentelijk hebben plannen voor Facebook Metaverse gametokens Decentraland (MANA) en Sandbox (SAND) dik in het positieve gebied gestuurd. In Voxies kunnen spelers 3-D gevechten aangaan met avatars en beloningen verdienen. Om bijvoorbeeld speciale uitrusting of exclusieve personages in het spel te kopen, is VOXEL nodig als valuta. Achter Voxies zit een team van ervaren ontwikkelaars uit de computerspelindustrie.

Conclusie: Voxies (VOXEL) op Binance Launchpad – doe nu mee

Het is al lang geen geheim meer in de crypto-scene welke winstkansen Binance Launchpad biedt. Launchpad is opgericht sinds het begin van 2019 en bracht succesvolle altcoins als Polygon (MATIC) op de markt. Nu, Voxies (VOXEL) is een kanshebber die het blockchain-games-thema vertegenwoordigt en vanaf het begin veel aandacht zal krijgen via de IEO op Binance Launchpad. Als u BNB toch bezit, is de IEO van Voxies (VOXEL) een veelbelovende optie om met weinig moeite goede winsten te behalen.


Als u nog geen Binance-account heeft, kunt u hier een Binance-account aanmaken en 10% op de kosten besparen, u kunt hier alles te weten komen wat u moet weten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*