Wat zijn Metaverse Tokens? Hoe en waar zijn ze te koop?

Plannen voor een Facebook Metaverse brengen de online industrie in beroering. Zogenaamde metaverse tokens bestaan al in de crypto-industrie en hebben onlangs prijsstijgingen gekend. Hier leggen we de achtergrond uit.

Het futuristische idee van een online-wereld met vrijwel onbeperkte mogelijkheden nadert de verwezenlijking. Facebook pompt miljarden in de ontwikkeling van het Metaverse-project, waarbij het dagelijks leven op een dag online zou kunnen worden geleefd, van scholen tot winkels en van amusement tot privéhoekjes. VR-brillen zijn om de indrukken van de virtuele wereld te perfectioneren. De metaverse van de crypto-industrie gaat (nog) niet zo ver, maar is wel al live en wordt actief gebruikt door tienduizenden. Hier is de vraag welk betaalmiddel moet worden gebruikt reeds beantwoord – cryptocurrencies als natuurlijke digitale munteenheden. Drie populaire voorbeelden van metaverse tokens:

1. Bij The Sandbox is SAND de altcoin zonder welke niets werkt. In Sandbox, kan SAND gebruikt worden om eigendommen en unieke uitrusting te kopen. Spelers kunnen hun vaardigheden vergelijken in minigames of hun virtuele huis inrichten. Bedrijven van Adidas tot Atari zijn aanwezig in The Sandbox. SAND werd in augustus 2020 gelanceerd via IEO op Binance Launchpad en heeft sindsdien een prijscurve gevolgd die leidde van 0,05 US dollar tot een goede 5 US dollar. SAND wordt nog steeds het best gekocht op Binance, waar de hoge liquiditeit eerlijke prijzen garandeert.

2. Decentraland (MANA) wordt beschouwd als een pionier onder de metaverse tokens, en deze virtuele wereld is online sinds 2018. Oudere mensen herinneren zich wellicht Second Life, dat na 2003 furore maakte als online game en deels model stond voor Decentraland. Met MANA kunt u avatars kopen en uitrusten in Decentraland of zelfs veilig land. Tegen eind 2020 werd Decentraland (MANA) verhandeld in regio’s van enkele centen en in 2021 heeft het prijzen van ongeveer 4 US dollar bereikt. U kunt MANA ook gemakkelijk en veilig op Binance kopen.

3. Enjin Coin (ENJ) richt zijn metaverse op NFTs en DApps. Deelnemers worden aangemoedigd om bij te dragen aan de Enjin Metaverse met hun eigen muziek, games, kunst en andere ideeën. Zij kunnen ENJ nemen of het uitgeven aan offers van anderen. Bedrijven als Microsoft hebben Enjin ontdekt als een manier om op originele manieren met mensen in contact te komen. ENJ werd in de beginjaren verhandeld in de marge van een penny en is in 2021 op stoom gekomen. De prijs van Enjin Coin ligt rond de $3 in december 2021, wederom is Binance de crypto exchange met het grootste handelsvolume voor ENJ en daarom de nummer één plek om Enjin Coin te kopen.

Conclusie: Facebook Metaverse opties scoren al punten

Welke digitale betaalmiddelen van toepassing zullen zijn op Facebook Metaverse is nog open. Het is ook geenszins een uitgemaakte zaak dat de Facebook Metaverse miljoenen mensen zal aantrekken. De commerciële aanpak van Facebook Metaverse zal waarschijnlijk ook de analyse van gebruikersgegevens met zich meebrengen, wat Facebook al heel wat wantrouwen heeft opgeleverd. De gedecentraliseerde metaverse van de crypto-industrie daarentegen blijkt bestand tegen censuur en maakt anonimiteit mogelijk. Om deel te nemen aan de bloei van metaverse tokens zoals The Sandbox (SAND), Enjin Coin (ENJ) en Decentraland (MANA), hoeft u hun virtuele werelden niet eens te betreden. Metaverse tokens worden onafhankelijk van de online omgevingen verhandeld op cryptobeurzen zoals Binance. Als de voorspellingen voor de Metaverse als thema van het decennium uitkomen, maken SAND, MANA en ENJ een goede kans om hun opwaartse trend voort te zetten.


Als u nog geen Binance-account heeft, kunt u hier een Binance-account aanmaken en 10% op de kosten besparen, u kunt hier alles te weten komen wat u moet weten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*